R RevengeKing Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #1 Laptop kullanıyorum ve CS:GO oynuyorum. NVIDIA'da ekran bölümü diye bir şey yok. İki kere driver silip yükledim. En son sürüm yüklü hala yapamıyorum. Ekran çözünürlüğünde de yok öyle bir şey. Bilgisi olan var mı?
Laptop kullanıyorum ve CS:GO oynuyorum. NVIDIA'da ekran bölümü diye bir şey yok. İki kere driver silip yükledim. En son sürüm yüklü hala yapamıyorum. Ekran çözünürlüğünde de yok öyle bir şey. Bilgisi olan var mı?
xPigeons Decapat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 315 Çözümler 3 19 Ekim 2020 #2 NVIDIA'dan değil de direkt oyunu yap bence çünkü o arkadaşımın bilgisayarında da yok. Artı 0 Eksi
Ypp Hectopat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 351 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #3 O ayarlar laptoplarda yok zaten. Ekran çözünürlüğünü İntel'in grafik denetim panelinden ayarlayabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
O ayarlar laptoplarda yok zaten. Ekran çözünürlüğünü İntel'in grafik denetim panelinden ayarlayabiliyorsunuz.
xPigeons Decapat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 315 Çözümler 3 19 Ekim 2020 #4 Ypp dedi: O ayarlar laptoplarda yok zaten. Ekran çözünürlüğünü Intel'in grafik denetim panelinden ayarlayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Galiba sadece oyuncu laptoplarında var. Artı 0 Eksi
Ypp dedi: O ayarlar laptoplarda yok zaten. Ekran çözünürlüğünü Intel'in grafik denetim panelinden ayarlayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Galiba sadece oyuncu laptoplarında var.
Kestek0 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.823 Çözümler 17 Yer Cinayet Büro 19 Ekim 2020 #5 Oyun içi ayarlardan görüntüye geleceksiniz, akabinde 16:9 yazan yeri 4:3 yapacaksınız ve çözünürlüğü 1280x960 olarak ayarlayacaksınız. Artı 0 Eksi
Oyun içi ayarlardan görüntüye geleceksiniz, akabinde 16:9 yazan yeri 4:3 yapacaksınız ve çözünürlüğü 1280x960 olarak ayarlayacaksınız.
KS KS R RevengeKing Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #6 Ypp dedi: O ayarlar laptoplarda yok zaten. Ekran çözünürlüğünü İntel'in grafik denetim panelinden ayarlayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... intel kullanmıyorum amd kullanıyorum ryzen 5 oyuncu laptopum var amd içinde bir çözüm varmı Artı 0 Eksi
Ypp dedi: O ayarlar laptoplarda yok zaten. Ekran çözünürlüğünü İntel'in grafik denetim panelinden ayarlayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... intel kullanmıyorum amd kullanıyorum ryzen 5 oyuncu laptopum var amd içinde bir çözüm varmı