Merhabalar arkadaşlar,
Sistemim MSI GF 62 7 RE - 7700HQ i7 işlemci-16 GB 2400 MHz RAM-250 GB NVMe SSD (2000 okuma / 2000 yazma ),NVIDIA 1050 Ti 4 GB sistemim var.
Sorun şu tüm ayarları yaptım fakat CS:GO'yu açtığımda lobidede 15 FPS, oyun içindede 15 FPS alıyorum. NVIDIA Denetim masasından olması gereken tüm ayarları yaptım, oyun içi FPS Max FPS menu Max olayları tamam driverlarımda güncel gerek ekran kartı gerek Intel grafik işlemcisinin. Oyun içi çoklu CPU da etkin laptop enerji tasarrufu kapalı ama sorun hala aynı kafayı yemek üzereyim. MSConfig'den de yaptım her şeyi. Oyunu sildimde yükledim. NVIDIA ve Intel'in driverlarınıda sildim yükledim sorun ne yardımcı olun ne olur?
Denetim masasını kurcalamışsınız. Orada maksimum FPS gibi bir ayar var. Onu 60'a çekin. Boşuna laptopu yormaya gerek yok zaten 60 Hz üstü gözükmeyecektir.
Denetim masasını kurcalamadım hiç ellemedim bile bende biliyorum 60 tan sonrasını göremeyeceğimi .ama sorun şu ki neden 15 te kalıyor ne yapılması gerekli .
CSGO.exe'ye sağ klik ile, compatibility mode'da (uyumluluk) Tam Ekran Optimizasyon diye bir şey varsa, kliğini kaldırıp dener misin? Bazı platformlarda bundan bahsedilmiş. Ve tam ekran modu yerine pencere modunda düzeliyor mu?
Yani yabancı forumlarada bakıyorum ama bir şey bulamadım, hani.
Denetim masasını kurcalamadım hiç ellemedim bile bende biliyorum 60tan sonrasını göremeyeceğimi. Ama sorun şu ki neden 15'te kalıyor ne yapılması gerekli.
CSGO.exe'ye sağ klik ile, compatibility mode'da (uyumluluk) Tam Ekran Optimizasyon diye bir şey varsa, kliğini kaldırıp dener misin? Bazı platformlarda bundan bahsedilmiş. Ve tam ekran modu yerine pencere modunda düzeliyor mu?
Aynı öneriyi yapacaktım benim başıma da gelmişti sadece bu yolla çözebilmiştim. Bir de XBox uygulaması açık olunca da aynı sorun oluyor onu da kapatmanız lazım, ondan da kaynaklanıyor olabilir.
Merhaba oyunu pencereli moda aldım fps normale döndü 140 falan oldu oyun girdim orada 150 200 arası ama tekrar tam ekran moduna alınca yine 15 oluyor pencereli modada oyun ekranda ufacık kalıyor
Merhaba oyunu pencereli moda aldım fps normale döndü 140 falan oldu oyun girdim orada 150 200 arası ama tekrar tam ekran moduna alınca yine 15 oluyor pencereli modada oyun ekranda ufacık kalıyor
Tamamdır. C Program Dosyaları x86>Steam> Steam Apps> Common> CSGO sonra CSGO.exe çıkcak, sağ tık özellikler uyumuluğa gelip tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak seçeneğine tik koyup uygula diyoruz.
Steam C diskine kurulu ise bunu yapacaksın. Eğer diğer disklerde ise direk Steam'e tıklama işleminden başlaman yeter. Gerisi aynı.
.exe olarak gözükmeyebilir. Ama orada bir CSGO logosu olacak. Ona sağ click yapınız.
Tamamdır. C Program Dosyaları x86>Steam> Steam Apps> Common> CSGO sonra CSGO.exe çıkcak, sağ tık özellikler uyumuluğa gelip tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak seçeneğine tik koyup uygula diyoruz.
Steam C diskine kurulu ise bunu yapacaksın. Eğer diğer disklerde ise direk Steam'e tıklama işleminden başlaman yeter. Gerisi aynı.
.exe olarak gözükmeyebilir. Ama orada bir CSGO logosu olacak. Ona sağ click yapınız.