CS:GO 150TL bıçak almaya değer mi ?

Oynanışa herhangi bir artı katmayan sadece görüntü için bir bıçağa 150 TL verilmez bence.Git o paraya oyun falan al

Bence o parala daha cs:go alamayan bir kardeşimize cs:go al geri kalan parayla silah al ama en fazla 20 tl olsun .aarkadaşlarınada 1-2 tl lik silah al hem sevap kazanırsın, hem arkadaşlık bağların artar.
benide ekle steamdan beraber cs:go oynarız.id:yawhehe061=).
Ayrıca birbirimize silah hediye edebiliriz

Arabın yağı bol bulması... Zeytin yağı mı dersin tere yağı mı Oyun bu güzel insan frontal corteksini başka meselelere yor. Yazıktır. Bir lira kolay kazanılmıyor. Yanlış anlama sordun ben kendi tavsiyemi söylüyorum. Kapılma kaptırma.

Sakın verme istersen milyoner ol ama bir oyundaki bıçağa 150 lira verme. 50 lira dahi verilmez. Yazık günah be kardeşim..

Kesinlikle alma. O paraya (reklam gibi olmasın) G2A.com'da Gta 5 var

Bıçak istiyorsan git kasa açmayı dene daha ucuza alırsın

Bende bir CS:GO oyuncusu olarak almanı tavsiye etmem

Mantığın yanlış çünkü bugün ZenGaming'de vs atarken adamda Bayonet Kaplan Dişi vardı ama OMG knife dedim, kaplan dişi demedim. Knife dedim. O nedenle bence al, sonra satar envanter dizersin. Ya da biri ile tüm envanter karşılığı bıçak takası yaparsın.
Neden haksızsın bence kardeş ben de bıçak alacağım 150 TL'ye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar ciddi anlamda çıldırmış. Tabi dolar bu kadar yüksek olunca bizde rakamlar tavan yapıyor. Uzak durun gençler. Bu rakamları sakın verip para kazandırmayın bu fırsatçılara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…