CS:GO 150TL bıçak almaya değer mi ?

Nasıl yaptığımı şu an anlatamam yani anlatılacak bir şeyi yok sürekli takas yaptım ama takastan anlamıyorsanız zor yaparsınız. Rankınız düşükse hiç almayın derim bıçak ile bir şey kazanmazsınız.
 
Bence o parala daha cs:go alamayan bir kardeşimize cs:go al geri kalan parayla silah al ama en fazla 20 tl olsun .aarkadaşlarınada 1-2 tl lik silah al hem sevap kazanırsın, hem arkadaşlık bağların artar.
benide ekle steamdan beraber cs:go oynarız.id:yawhehe061=).
Ayrıca birbirimize silah hediye edebiliriz :)
 
Arabın yağı bol bulması... Zeytin yağı mı dersin tere yağı mı :) Oyun bu güzel insan frontal corteksini başka meselelere yor. Yazıktır. Bir lira kolay kazanılmıyor. Yanlış anlama sordun ben kendi tavsiyemi söylüyorum. Kapılma kaptırma.
 
Aynı şekilde bende o oyunu oynuyorum fakat çok da fazla heves etmiyorum. Sonuçta ikimizde sadece görüntü olduğunu biliyoruz. Hevesini alman için al dicem ama 2 gün sonra farkına bile varmazsın. :)
150 tl az bir para değil. Eğer senin için para sorun değilse ve de çok istiyorsan almalısın.
Ama oyunda kimse kimsenin umrunda değil. (Acaba o ne kullanıyo? Çok güzel bıçak. vs. vs.)


Mantığın yanlış çünkü bugün ZenGaming'de vs atarken adamda Bayonet Kaplan Dişi vardı ama OMG knife dedim, kaplan dişi demedim. Knife dedim. O nedenle bence al, sonra satar envanter dizersin. Ya da biri ile tüm envanter karşılığı bıçak takası yaparsın.
Neden haksızsın bence kardeş ben de bıçak alacağım 150 TL'ye.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı