A Arda431 Picopat Katılım 8 Kasım 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #1 CS:GO 2 haftalık kasa o hafta oynamadığımız halde geliyor mu gelmiyor ise o haftada 2 level atlarsak diğer hafta hakkımız geliyor mu yoksa diğer hafta oynamamız yine gerekir mi?
CS:GO 2 haftalık kasa o hafta oynamadığımız halde geliyor mu gelmiyor ise o haftada 2 level atlarsak diğer hafta hakkımız geliyor mu yoksa diğer hafta oynamamız yine gerekir mi?
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 8 Kasım 2023 #2 Her hafta sıfırlanıyor. Eğer kasa hakkını kullanmazsan, sonraki hafta kullanamazsın. Yani illa o hafta o kasayı almak zorundasın, yoksa sıfırlanır. Ayrıca haftada bir kere ödül alabilirsin. İstersen 20 kere level atla, 1 kere ödül verir bir haftada. Artı 0 Eksi
Her hafta sıfırlanıyor. Eğer kasa hakkını kullanmazsan, sonraki hafta kullanamazsın. Yani illa o hafta o kasayı almak zorundasın, yoksa sıfırlanır. Ayrıca haftada bir kere ödül alabilirsin. İstersen 20 kere level atla, 1 kere ödül verir bir haftada.
KS KS A Arda431 Picopat Katılım 8 Kasım 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #3 377660 dedi: Her hafta sıfırlanıyor. Eğer kasa hakkını kullanmazsan, sonraki hafta kullanamazsın. Yani illa o hafta o kasayı almak zorundasın, yoksa sıfırlanır. Ayrıca haftada bir kere ödül alabilirsin. İstersen 20 kere level atla, 1 kere ödül verir bir haftada. Genişletmek için tıkla... Zaten ben bu hafta 1 level atladım eğer daha gelmiyorsa bu hafta daha level atlamayayım boşuna. Artı 0 Eksi
377660 dedi: Her hafta sıfırlanıyor. Eğer kasa hakkını kullanmazsan, sonraki hafta kullanamazsın. Yani illa o hafta o kasayı almak zorundasın, yoksa sıfırlanır. Ayrıca haftada bir kere ödül alabilirsin. İstersen 20 kere level atla, 1 kere ödül verir bir haftada. Genişletmek için tıkla... Zaten ben bu hafta 1 level atladım eğer daha gelmiyorsa bu hafta daha level atlamayayım boşuna.