CS GO 2 masaüstü bilgisayar için internet ayarları

• Konuyu başlatan hou
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 0
  • Görüntüleme 289

hou

Centipat
2 Masaüstü bilgisayar ile CS GO oynamaya kalktığımızda ping değerlerimiz 1000'nin üstüne çıkıyor. Fakat diğer msli oyunlarda bu denli bir ping sorunu yaşamıyoruz. Ölüm maçı, yoldaş, tehlikeli bölgede denediğimiz testler sonucu pingimiz ilk 3 dk boyunca 1000 ms aldıktan sonra stabil değerlere düşüyor ve oyun boyunca arada bir yükselip iniyor. Faceit'e bağlı sunuculardaki testlerimizde 1800 ping alıyoruz 2 bilgisayarda da. Bireysel girdiğimizde eğer diğer bilgisayar interneti kullanmıyorsa lobide ping 450-800 oyunda ise 75'e düşüyor. Bircok forum gezdim 1 aydır araştırmadığım kaynak kalmadı ve ping düşürmek için önerilen ayarların çoğu sadece 1 bilgisayar için geçerli ve bu tavsiyeleri denedikten sonra aynı sunucuya girdiğimizde bir etkisi olmadı hiçbirinin. Eskiden 2 bilgisayarla girdiğimizde lobide pingimiz 500 olurdu birini telefonun netine bağlar oyun bulana kadar bekler bulduktan sonra tekrar internete geçiş yapardık. Şimdi ise tek bilgisayar için lobide 800 ping görüyorum fakat oyuna girince 70 pingde oyun oynuyorum işin garip olanı lobide gösterdiği 800 ping le oyun bulması. Bundan yaklaşık 1 ay önce 2 bilgisayar için oyun bulduktan sonraki kısımda ping sorunu yaşamıyorduk. Sadece lobide 400-1000 ping arası gösteriyordu onu da yukarıda anlattığım şekilde çözüyorduk. Rica ediyorum sorunu çözmüş birisi varsa yardımcı olsun. 2 bilgisayar için internet ayarları nasıl olmalı? Yardım ederseniz çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı