Diğer oyunlarda gram ping yokken CS 2 oynarken ping 80'in altına düşmüyor arkada indirme olmadığı halde sabit kalıyor sebebi nedir?
Beni CS2 Default ayarlarda başlatmıştı 150 olarak. Belki sizi de öyle yapmıştır.Hocam ayarlarda Oyun seçeneğinden Kabul Edilebilir En Yüksek Eşleştirme Pingi seçeneğini 75 yapın. Belki bundan kaynaklı olabilir.
bi deneyeyimHocam ayarlarda Oyun seçeneğinden Kabul Edilebilir En Yüksek Eşleştirme Pingi seçeneğini 75 yapın. Belki bundan kaynaklı olabilir.
Beni CS2 Default ayarlarda başlatmıştı 150 olarak. Belki sizi de öyle yapmıştır.
düzelmedi maalesefHocam ayarlarda Oyun seçeneğinden Kabul Edilebilir En Yüksek Eşleştirme Pingi seçeneğini 75 yapın. Belki bundan kaynaklı olabilir.
Beni CS2 Default ayarlarda başlatmıştı 150 olarak. Belki sizi de öyle yapmıştır.
Valorant Apex LolDiğer oyunlar hangi oyunlar CS:2'de hangi serverde oynuyorsun bir sürü parametre var. Türkiye üzerinden Almanya sunucularında girersen o civarda ping alman gayet normal.
Hocam CS:GO'da da bu civarlarda alıyorduk zaten Türkler olarak. Ben Türknet altyapısına sahip olmama rağmen 44-45 alıyorumbi deneyeyim
düzelmedi maalesef
Valorant Apex Lol
Şuan csde bir türk arkadaş daha buldumda oda sabit 80 ping alıyor serverle alakalı olabileceğini düşünüyorum
Hocam CS:GO'da da bu civarlarda alıyorduk zaten türkler olarak. Ben TurkNet altyapısına sahip olmama rağmen 44-45 alıyorum.
Hiç bir fikrim yok.Ben normalde 60-65 alırdım 80 bana yüksek geliyor.
Oyundaki arkadaşa sordumda Frankfurt sunucusunda olduğumu söyledi sunucu değişikliği nasıl yapılıyor?
İSS aradınız mıHocam biz ayni ağ üzerinden iki kişi oynayamıyoruz 900-1500 arasi ping çıkıyor sorunu nasıl çözebilirim CS:GO'da böyle değildi 40-50 arası pingimiz vardi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.