Çözüldü CS:GO 2 VAC ban kaldırılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lowdecur

Femtopat
Arkadaşlar zamanında hilelerle baş edemediğim için ben de hile açıp ban yedim. Geçenlerde hesabımın envanterine baktığımda hesaptaki kasaların değerinin 30k olduğunu gördüm. Ban olduğu için satamıyorum. Bu banı kaldırmanın bir yolu var mıdır? Varsa nasıl?

Çözüm
Yani %5 ihtimalle hatalı banlama olsaydı bir nebze ticket atıp açtırma imkanın vardı az da olsa ama hile açıp yediysen açtırma imkanın yok banını.
Arkadaşlar zamanında hilelerle baş edemediğim için ben de hile açıp ban yedim. Geçenlerde hesabımın envanterine baktığımda hesaptaki kasaların değerinin 30k olduğunu gördüm. Ban olduğu için satamıyorum. Bu banı kaldırmanın bir yolu var mıdır? Varsa nasıl?

Hesabının değerini bilmeden hile açmak🤔 bir de 30 bin TL'lik kasa envanterin var sadece ilginç bir durum 1000 dolarlık kasa nasıl biriktirdin ya da aldın ama haberin olmadı önceden.Aynı zamanda online oyunda hile açanları desteklemiyoruz.

Hesabının değerini bilmeden hile açmak🤔 bir de 30 bin TL'lik kasa envanterin var sadece ilginç bir durum 1000 dolarlık kasa nasıl biriktirdin ya da aldın ama haberin olmadı önceden. Aynı zamanda Online oyunda hile açanları desteklemiyoruz.

Desteklemiyoruz.

Hocam 150'ye yakın kasa var en son baktığımda tanesi 6 7 dolardı şu anda baktım 18 dolara kadar çıkmış içim gitti eski CS:GO'dan kalan kasalar.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-23 165125.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-23 165125.png
    200,1 KB · Görüntüleme: 20

Technopat Haberler

Geri
Yukarı