kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 28 Mart 2023 #61 Red3481 dedi: Başta DOTA vardı, sonradan League of Legends çıktı hocam. Bakabilirsin hatta hikayesine. Valorant'a gelirsek zaten nereden alıntı olduğu belli bir oyun. Genişletmek için tıkla... DotA dan öncede Warcraft 3 modu vardı. Hepsi birbirinden kopyalayıp türedi. Defense of the Ancients - Wikipedia en.wikipedia.org
Red3481 dedi: Başta DOTA vardı, sonradan League of Legends çıktı hocam. Bakabilirsin hatta hikayesine. Valorant'a gelirsek zaten nereden alıntı olduğu belli bir oyun. Genişletmek için tıkla... DotA dan öncede Warcraft 3 modu vardı. Hepsi birbirinden kopyalayıp türedi. Defense of the Ancients - Wikipedia en.wikipedia.org
Red3481 Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #62 489483 dedi: İkince kez söylüyorum MOBA ve FPS türleri sadece Valve'a mı özel. Genişletmek için tıkla... İkinci kez dile getiriyorum, Özel olmadığı alıntı olmadığı anlamına gelmiyor hocam. Kendilerine özel bi oyun yapsalardı neyse ama işte.
489483 dedi: İkince kez söylüyorum MOBA ve FPS türleri sadece Valve'a mı özel. Genişletmek için tıkla... İkinci kez dile getiriyorum, Özel olmadığı alıntı olmadığı anlamına gelmiyor hocam. Kendilerine özel bi oyun yapsalardı neyse ama işte.