CS:GO 2 vs Valorant

CS her türlü geçer ama Valorant daha farklı bir oyun gibi aslında. Mesela ben zamanında evreni için oynuyordum. Tabii Pride vs. girince çok saçma hale geldi oyun.

(Asla homofobik değilim. Yalnızca bunun gözüme sokulmasından nefret ediyorum. İnsanların ne yaşadıkları beni ilgilendirmez. Yaşadığını yatak odasında yaşayabilir mesela)

Vallahi ne kadar Valorant sevmesemde bitmesini istemem çünkü firma rekabeti biz oyunculara yarıyor yeni mapler güncellemeler sürekli olur bu şekilde.

Hocam neden böyle bir şey söylediniz Valorant biterse Valve yine CS'ye ağırlık vermeyecek CS 2 güncellemesinin tek sebebi rekabet ortada bir rekabet kalmazsa hilelerle dolu AWP lego da oynarsınız.

Böyle düşünmemiştim. Ben sadece çok kişi girsin diye söyledim. Çok kişinin girmesi zevki tazeleyecektir. Ben o açıdan düşünmedim.

O sırada oyundaki çocuk Ruslar.
Doğruyu söylemek gerekirse, yaklaşık 1,5-2 yıldır herhangi Bir çocuk Rus oyuncuyla karşılaşmadım. Slav oyuncuların Hepsi(ya da bana denk gelenlerin hepsi) genelde 17+ yaşlarında oluyor ve çoğu, oyunu doğru düzgün oynamayı biliyor. Eski anılarımı özlesem de şuan CS'den ve topluluğundan aldığım zevk daha fazla diyebilirim. Gabe bana kıyak geçiyor sanırım :D

cs çöp oyundur Valorant varken yüzüne bakmam oynayanların hepsi para kazanmak için oynuyor csyi.
Oyuncu rekorları kıran bir oyun. Aynen hepsi para kazanmak için oynuyor. Bilmeden boş boş yorum yapmayın. Valorant daha iyi diyebilirsiniz ama rekorlar kıran bir oyuna çöp diyemezsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı