CS:GO 200 FPS'ten 50 FPS'e düştü

Arda Sevilgen

Hectopat
Arkadaşlar 2 gün öncesine kadar 180-200 FPS'lerde oynadığım CS:GO'dan bir anda 40-50 FPS'ler almaya başladım. Bütün oyun içi ayarları sıfırladım, olmadı. İnternetten nasıl yapıldığına bakıp Game DVR'ı kapattım, olmadı. En sonunda CS:GO'yu bilgisayardan silip tekrar yükledim, hala olmadı. Diğer oyunlarda almam gereken FPS'leri alıyorum fakat bu 2 gündür CS:GO'da böyle bir sorunum var. CS'ye yeni başladım, bırakmak istemiyorum :(

Arkadaşlar 2 gün öncesine kadar 180-200 FPS'lerde oynadığım CS:GO'dan bir anda 40-50 FPS'ler almaya başladım. Bütün oyun içi ayarları sıfırladım, olmadı. İnternetten nasıl yapıldığına bakıp Game Dvr'ı kapattım, olmadı. En sonunda CS:GO'yu bilgisayardan silip tekrar yükledim, hala olmadı. Diğer oyunlarda almam gereken FPS'leri alıyorum fakat bu 2 gündür CS:GO'da böyle bir sorunum var. CS'ye yeni başladım, bırakmak istemiyorum :(

Çözum gayet basit. NVIDIA denetim masasında 3D uygulamanin karar vermesine izin ver de bitti.

Selam Aynı Sorunu Bende yaşıyodum 300 fps alırken o oyunda aniden 49 fps alıyodum ben her yolun denedim son olarak Aklıma birşey geldi büyük ihtimal sana gelmedi söyliyim hemen "FPS SINIRINI KALDIRMA" Evet Fps Sınırını Kaldırma fps_max “0” Bu Komutu Yazarsan Düzelir Biraz Geç Cevap verdim Bende Aynı Sorunu Yaşadığımda Seni Ancak Görebildim fps_max “0”

Merhaba aynı sorunu ben de yaşadım diğer oyunlarda fps değişikliği olmamasına rağmen sadece CS:GO' da 100 fps birden düştü. Eğer bi çözüm bulduysanız paylaşabilir misiniz?

Not: Ayarlar düşükte değil yüksekteydi, şu an düşükte olmasına rağmen böyle.

Bir iki gündür 200-220 civarı FPS alırken80- 100'e düştü. Ne yaptıysam düzelmedi. Lütfen nasıl düzeltebilirim yardım edin
Merhaba aynı sorunu ben de yaşadım diğer oyunlarda fps değişikliği olmamasına rağmen sadece CS:GO' da 100 fps birden düştü. Eğer bi çözüm bulduysanız paylaşabilir misiniz?

Not: Ayarlar düşükte değil yüksekteydi, şu an düşükte olmasına rağmen böyle.
Çözebildiysen lütfen cevaplar mısın ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı