CS:GO 200TL'ye kadar toplu skin önerisi

Makaleler
21
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz bayram yaklaşıyor. Bu sene tatil yerine köye gideceğim için kesenin ağzı bayağı bir dolacak. Uzun zamandır CS:GO'da silahlarıma güzel skinler almak istiyordum. O zaman bu zaman sanırım :D Maksimum 200TL olacak şekilde AWP, M4A1-S AK-47 ve Tabancalar için skin önerilerinizi bekliyorum.

Skin işi boş iş. Aldıktan sonra pişman olacaksın benden demesi.
Oyun oynarken daha keyifli zaman geçirmemi sağlıyorsa sorun teşkil etmez benim için.
Bir öneri olmayacak ama bence başka bir oyun alın CSGO artık oynanmaz hale geldi bir de skin aldıktan sonra pişman olursunuz.
Öneriniz nedir? belki indirimlere saklayabilirim.

Bu sitede (csgostash.com) öne çıkan skinler ve çeşitli mecralarda fiyat karşılaştırmaları var buradan inceleyebilirsiniz . Bana kalırsa toplu değilde tek bir item veya sadece rifle ve awp tarzı almanız daha mantıklı olabilir .

Son düzenleme:
csgostash.com bu sitede öne çıkan skinler ve çeşitli mecralarda fiyat karşılaştırmaları var buradan inceleyebilirsiniz . Bana kalırsa toplu değilde tek bir item veya sadece rifle ve awp tarzı almanız daha mantıklı olabilir .
Teşekkürler. Aklımda şimdi AWP Elektrikli Kovan alıp kalan paramı indirimler için biriktirmek var.

Ak İçin Redline Alabilirsin
M4 için Guardian
Awp Atheris
Desert Eagle Crimson Web
Glock Royal Legion
Usp-S Guardian. Bu kadarı senin içinyeterli olacaktır diğer silahlara skin almak boş iştir

Ak İçin Redline Alabilirsin
M4 için Guardian
Awp Atheris
Desert Eagle Crimson Web
Glock Royal Legion
Usp-S Guardian. Bu kadarı senin içinyeterli olacaktır diğer silahlara skin almak boş iştir
Haklısın. Bazıları kullanmadığı silahlara bile skin alıyor. Kullandığım silahlara daha güzel skinler alırım daha iyi. Öneriler için teşekkürler bu arada.

Sana önerebileceğim bir diğer fikir ise Sadece Stattrak Ak-47 Redline al Field tested olsun diğer para kalsın 50 liraylada m4 alırsın bunuda yapsan iyi olur

Stattrak genelde satarken sıkıntı çıkartıyor . Redline iyi fikir ama en çok tercih edilen skin sanırsam oyunda. Ayrıca Furia holo sticker alabilirsiniz insanlar ciddi alım yapıyor ve fiyatı artış gösteriyor iyi bir yatırım olabilir bence. Fiyatı son 5 günde 10 dolara yakın artmış.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı