Aziz Bkts Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 29 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar antwerp meydan okuyanlarda seçim yapamadım. Şampiyonlar seçimini yapmaya giriyorum fakat seçim yapamazsın diyor. Neden olabilir?
Arkadaşlar antwerp meydan okuyanlarda seçim yapamadım. Şampiyonlar seçimini yapmaya giriyorum fakat seçim yapamazsın diyor. Neden olabilir?
Çözüm Tearz 13 Mayıs 2022 Aziz Bkts dedi: Arkadaşlar antwerp meydan okuyanlarda seçim yapamadım. Şampiyonlar seçimini yapmaya giriyorum fakat seçim yapamazsın diyor. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Bazen hata veriyor. 1-2 saat sonra düzeliyor. Sabah herkes de açılmasına rağmen bende açık değildi. Sonradan düzeldi.
Aziz Bkts dedi: Arkadaşlar antwerp meydan okuyanlarda seçim yapamadım. Şampiyonlar seçimini yapmaya giriyorum fakat seçim yapamazsın diyor. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Bazen hata veriyor. 1-2 saat sonra düzeliyor. Sabah herkes de açılmasına rağmen bende açık değildi. Sonradan düzeldi.
Ng3 Kilopat Katılım 7 Mart 2019 Mesajlar 244 Çözümler 2 13 Mayıs 2022 #2 Seçim yapma süresi doldu çünkü Düzeltiyorum Şmapiyonalar seçim aşaması daha aktif olmadı Artı 0 Eksi
KS KS Aziz Bkts Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 29 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #3 Seçimler başladı pick em yapanlar var ama bende açık değil. Artı 0 Eksi
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.587 Çözümler 20 13 Mayıs 2022 #4 Aziz Bkts dedi: Arkadaşlar antwerp meydan okuyanlarda seçim yapamadım. Şampiyonlar seçimini yapmaya giriyorum fakat seçim yapamazsın diyor. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Bazen hata veriyor. 1-2 saat sonra düzeliyor. Sabah herkes de açılmasına rağmen bende açık değildi. Sonradan düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
Aziz Bkts dedi: Arkadaşlar antwerp meydan okuyanlarda seçim yapamadım. Şampiyonlar seçimini yapmaya giriyorum fakat seçim yapamazsın diyor. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Bazen hata veriyor. 1-2 saat sonra düzeliyor. Sabah herkes de açılmasına rağmen bende açık değildi. Sonradan düzeldi.
KS KS Aziz Bkts Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 29 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #5 Tamamdır düzeldi teşekkürler. Artı 0 Eksi