6 ekabetçi maça girmiştim. Bunların 2'sini kazandıktan sonra 21 saat rekabetçi banı verdi. Oyunun 21 saat ban vermesi mantıksız. Sizlere göre nedeni neler?
(Oynayacak olursa AJUET-E9VA kodum bu)
VAC değil oyun yasaklaması yazıyor. Bu da Overwatch yasaklaması aldığın anlamına geliyor. Hala yasaklamanın kalkma ihtimali az da olsa var. Oyuna girince üstteki kırmızı şeritte ne yazıyor, Büyük hatalı mı?
VAC değil oyun yasaklaması yazıyor. Bu da Overwatch yasaklaması aldığın anlamına geliyor. Hala yasaklamanın kalkma ihtimali az da olsa var. Oyuna girince üstteki kırmızı şeritte ne yazıyor, Büyük hatalı mı?
Büyük hatalı yazıyorsa, overwatch demonu izleyenlerin çoğunluğu Hile olduğuna kanaat getirmiş demektir. Bu yasaklamanın kalkması imkansıza yakın. Gerçekten hile kullanmadıysan az da olsa şansın var. Ama eğer overwatch yasağı VAC yasaklamasına dönüşürse kesinlikle hile kullandığın anlamına gelir, ve yasaklamanın kalıcı olduğu kesinleşir. Bir müddet bekleyip öğrenebilirsin.
Edit: Konu sahibi Steam profilinde hile kullandığını yazmış, orayı okumadan bu cevabı yazdım.