CS:GO rekabetçi banı kaldırma

sonofgodzexus

Femtopat
Daha fazla  
Hocam kesinlikle beni yanlış anlamayın. Ne hileciyim ne de oyunbozan. CS'yi çok seviyorum ama lanet olsun oyun hileden geçilmiyor. E hileci gelince zevkim kaçınca da alt+F4 çekiyorum. Takımımda bulunan adam geçip oyunbozanlık yapınca dayanamıyorum gene alt+F4 çekiyorum. Takımımdaki adam hile çıkınca da bu sefer sevinmiyorum karşımdaki rakiplerime üzülüyorum. En son girdiğim yoldaş maçında karşıdaki iki kişiyi de aldıktan sonra yanımdaki takım arkadaşım kafama sıktı. Çelik yelek aldığım için ölmedim ben de yanlışlıkla olmuştur deyip esprisine ayağına sıktım. Döndü öldürdü beni sonra. Bir değil iki değil. Eko oynamaya çalışıyorum round sonunda sıkıyor öldürüyor. Oyundan da atılmıyor adam. En son 8-6 iken intikam almak için negevle tarayıp oyunun en doruk noktasında öldürdüm. AWP'liyi aldım diğerini ping farkından vuramadım geçti gitti. Yeniden doğunca AWP ile bana nişan alınca tedirgin oldum. Maçta çok emek verdim berabere olmasını istemiyorum. Adam ilerlememi bekliyor öldürmek için. Ben de birkaç saniye bekliyip kafasına revolver ile sıkınca 7 gün ban yedim.

Ya o kadar gına geldi ki artık bu oyunbozanlardan hilelerden. Defalarca alt+F4 çekmekten nasıl bıktım anlatamam. Adam üstüne basa basa hileyim diyor. kimisini VAC tespit edip alt tarafa not düşüyor ama oyundan atmıyor. Şimdi 7 gün boyunca bu boş sebep yüzünden bekleyeceğim. Yok mu Valve desteğe ticket falan yollasam da durumu inceleseler kaldırsalar. Diğer forumlarda okuduğumda haklı olarak herkes iyi oluyor demiş ban yiyenlere. Şimdi burada benim suçum neydi ben masumca oyunumu oynuyordum.

Varsa bir çözümü rica ediyorum gerçekten aşırı sıkılmaya başladım bu durumdan.

Tek çözümü Faceit. Her konuya usanmadan yazacağım. DMG olan Faceit'e girsin. Gerisi vakit kaybı.

Faceit'de bu uyuz kitle yok. Herkes adam gibi oyununu oynuyor. Troll de yok. Mis gibi yer. Hile görene para verirler. O kadar azdır.

Resmi sunucularda global olsan bile bir arkadaş banıyla tekrar DMG olursun.(Abarttım kabul)

Tek çözümü FACEIT. Her konuya usanmadan yazacağım. Dmg olan FACEIT'e girsin. Gerisi vakit kaybı.

FACEIT'de bu uyuz kitle yok. Herkes adam gibi oyununu oynuyor. Troll de yok. Mis gibi yer. Hile görene para verirler. O kadar azdır.

Resmi sunucularda global olsan bile bir arkadaş banıyla tekrar dmg olursun.(abarttım kabul)

Abartı değil Lem'den çift keleşe düstüm unlost DC'deki hileciler yüzünden.

Zaten sadece geceleri girerim oyuna. O da arkadaşımla vakit geçirmek için. Başka oyun yok -ki bayağı zevk alıyoruz yoldaşdan. Ah bu hileler oyunbozanlar varya. İllallah ettirdiler
Tek çözümü Faceit. Her konuya usanmadan yazacağım. DMG olan Faceit'e girsin. Gerisi vakit kaybı.

Faceit'de bu uyuz kitle yok. Herkes adam gibi oyununu oynuyor. Troll de yok. Mis gibi yer. Hile görene para verirler. O kadar azdır.

Resmi sunucularda global olsan bile bir arkadaş banıyla tekrar DMG olursun.(Abarttım kabul)
Baktım hocam deniyeceğim. Teşekkürler şimdiden. 👏👏

Hocam kesinlikle beni yanlış anlamayın. Ne hileciyim ne de oyunbozan. CS'yi çok seviyorum ama lanet olsun oyun hileden geçilmiyor. E hileci gelince zevkim kaçınca da alt+F4 çekiyorum. Takımımda bulunan adam geçip oyunbozanlık yapınca dayanamıyorum gene alt+F4 çekiyorum. Takımımdaki adam hile çıkınca da bu sefer sevinmiyorum karşımdaki rakiplerime üzülüyorum. En son girdiğim yoldaş maçında karşıdaki iki kişiyi de aldıktan sonra yanımdaki takım arkadaşım kafama sıktı. Çelik yelek aldığım için ölmedim ben de yanlışlıkla olmuştur deyip esprisine ayağına sıktım. Döndü öldürdü beni sonra. Bir değil iki değil. Eko oynamaya çalışıyorum round sonunda sıkıyor öldürüyor. Oyundan da atılmıyor adam. En son 8-6 iken intikam almak için negevle tarayıp oyunun en doruk noktasında öldürdüm. AWP'liyi aldım diğerini ping farkından vuramadım geçti gitti. Yeniden doğunca AWP ile bana nişan alınca tedirgin oldum. Maçta çok emek verdim berabere olmasını istemiyorum. Adam ilerlememi bekliyor öldürmek için. Ben de birkaç saniye bekliyip kafasına revolver ile sıkınca 7 gün ban yedim.

Ya o kadar gına geldi ki artık bu oyunbozanlardan hilelerden. Defalarca alt+F4 çekmekten nasıl bıktım anlatamam. Adam üstüne basa basa hileyim diyor. kimisini VAC tespit edip alt tarafa not düşüyor ama oyundan atmıyor. Şimdi 7 gün boyunca bu boş sebep yüzünden bekleyeceğim. Yok mu Valve desteğe ticket falan yollasam da durumu inceleseler kaldırsalar. Diğer forumlarda okuduğumda haklı olarak herkes iyi oluyor demiş ban yiyenlere. Şimdi burada benim suçum neydi ben masumca oyunumu oynuyordum.

Varsa bir çözümü rica ediyorum gerçekten aşırı sıkılmaya başladım bu durumdan.
Yani dostum sen toxic Bi insanin anlattigin kadariyla kendini hakli yada hakliymis gibi gostermeye calisma ust uste kaç ban yediysen 1 hafta yemişsin bunun cozumu sende valve ilgisiz bir firma bunu artik insanlar konusmaktan skldi burda cozumu sudur official se4verlerde yani mmde oynama bu kadar tilt oluyor San iyi bir oyun deneyimi yasamak istiyorsan diger sunuculara yönel mm girme tavsiyem faceit prem al 1 ay oyna valve bani önemli degil suanda girip vaslarsin Bi ayin sonunda oyundan keyif almazsan oyun sana bisey katmaz ise gelisemez ve 5 lwl alti Bi oyuncuysqn tekrar prem alma git mm oyna van yiyonce geç faceit free de takil sunuda belirteyim 7 hafta ban 2 kere stacklenir sonra 1 ay ban yersin 1 ay ustune Bi ban daha yersen he sabin perma banlanir yazim için kusura bakmayın ingilizce klavye kullaniyorum. Bence kendine ceki duzen ver

Yani dostum sen toxic bir insanin anlattigin kadariyla kendini hakli ya da hakliymis gibi gostermeye calisma ust uste kaç ban yediysen 1 hafta yemişsin bunun çözümü sende Valve ilgisiz bir firma bunu artik insanlar konusmaktan skldi burada çözümü sudur official SE4verlerde yani mmde oynama bu kadar tilt oluyor san iyi bir oyun deneyimi yasamak istiyorsan diger sunuculara yönel mm girme tavsiyem FACEIT prem al 1 ay oyna Valve bani önemli degil suanda girip vaslarsin bir ayin sonunda oyundan keyif almazsan oyun sana bir şey katmaz ise gelisemez ve 5 lwl alti bir oyuncuysqn tekrar prem alma git mm oyna van yiyonce geç FACEIT Free de takil şunu da belirteyim 7 hafta ban 2 kere stacklenir sonra 1 ay ban yersin 1 ay ustune bir ban daha yersen he sabin perma banlanir yazim için kusura bakmayın İngilizce klavye kullanıyorum. Bence kendine ceki duzen ver.

Can u speak Turkish?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı