CS:GO 21 saat rekabetçi moda girmeme

umut984417

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
CS:GO da oyuna biraz alıştıktan sonra rekabetçi girmeye başladım. 3 oyun attım 2 sini kazandım. Sonra bir şey çıtkı. ''En son rekabetçi galibiyetlerin için tebrikler! Daha fazla rekabetçi maç yapmadan önce eşleştirme sunucularının seni en sonki performanslarına uygun bir yetenek grubuna yerleştirmesi beklemen gerekiyor.'' diye bir şey çıktı. Ve 21 saat rekabetçi giremiycem. Bu neden oldu acaba?

İlk 10 maçı oynarken öyle yapıyor seni hangi yetenek grubuna yerleştireceklerine bakıyolar. Herhangi bir ban durumu yoktur merak etmeyin. Herkese olan birşey. 10 maç tamamlanınca birdaha gelmeyecektir.

Galiba bu her 2 rekabetçi maçındaki performansına bağlı. Takımı taşırsan ya da takımın taşınmasında parmağın olursa böyle bir bekleme süresi veriyorlar. Bana da bugün oldu. Sebebi de rütbenin belli olmadığı için ilk seni "Silver 1" rütbelilerle savaştırıyorlar. Eğer iyi oynarsan ya da karşı takım sana vız geliyorsa böyle bir bekleme süresi veriliyor. Performansını ölçüp ona göre de karşı takımı ayarlıyorlar (Örnek:Silver 1 ile maç yaparken bekleme süresi ile Silver 3 ile savaşıyorsun.).

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı