CS:GO 250 TL alınabilecek en mantıklı skin nedir?

Bakiye zaten Steam'da değilse Bynogame üzerinden biraz daha ucuza alabilirsiniz.

Ben olsam Diş Perisi yerine M4A4 Neo Noir alırdım.
steamde değil bakiye

Bakiye zaten Steam'da değilse Bynogame üzerinden biraz daha ucuza alabilirsiniz.

Ben olsam Diş Perisi yerine M4A4 Neo Noir alırdım.
bende Neo Noi düşündüm ak 47 için önerin var mı? bide m4a4 asınmıs alayım sizce?

250 liraya güzel bir envanter dizebileceğini sanmıyorum. 7-8 tane dandik kostüm alacağına bir tane kaliteli AK-47 kostümü al daha mantıklı.
önerin var mı?

Şu an bütün parlak skinler CS2 geldiği için hypeli.
Sakın alma diyeceği skinler şunlar olabilir:
AK-47 slate.
AK-47 headshot.
USP-s mor ddpat.
Desert Eagle Bronz Deko.

Bence sana bir tavsiye, hoşuna giden bir skin al. İleride sıkılırsan satarsın. Ticaret mantığıyla sevmediğin bir skini kullanma sakın.

Veyahut hoşuna giden bir ajan alabilirsin. Tahminimce CS2'nin yeni gelen kutularında yeni ajanlar olacak.

Peki öneribileceğin bir skin var mı? sılah farkmez fark etmez

steamde değil bakiye

bende Neo Noi düşündüm ak 47 için önerin var mı? bide m4a4 asınmıs alayım sizce?

önerin var mı?

Savaş görmüş ve eskimişten uzak durun. Alıcaksanız düşük float değerli görevde kullanılmış veya az aşınmış alın.

steamde değil bakiye

önerin var mı?

Hocam siz bütcenize göre steam pazardan filtreleme yapıp az aşınmış ve almak istediğiniz silah türünü seçin.Ordan en ucuzdan en pahalı seçeneği ile bütcenizin sıralarına gelin ve tek tek beğendiğiniz skinlere bakın bence.Böylelikle daha isabetli olur.

Örnek olarak bu video.

Ben videodaki skin'e 500tl vermek yerine birer adet M4A4 ve AK47.Bütcem yeterse de tabanca skini alırdım.Tabii ki bu bütce ve skinlere kişinin veridiği değer ile değişebilir.

Yine de skin önerisi istiyorsan kullandıklarım;
M4A4 | Örümcek Zambağı - Az aşınmış
StatTrak™ USP-S | Cehenneme Bilet - Az aşınmış
AK-47 | Hayalet Bozguncu - Az aşınmış
AWP | Atheris - Görevde Kullanılmış
StatTrak™ P90 | Dünya Dışı - Fabrikadan yeni çıkmış
UMP-45 | Kutup Kurdu - Az aşınmış

Ajanlarım;
"Doktor" Romanov | Sabre (T için)
Biyolojik Tehlike Uzmanı | SWAT (CT için) Değiştirmeyi düşünüyorum :p

Son düzenleme:

Technopat Haberler