CS:GO 3 günlük bekleme süresi nedir?

sametpiwzz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba geçen gün smurf amaçlı bir Prime CS:GO hesabı satın aldım fakat hesabın rankının acık olmasına ragmen, 3 Mac sonrasında 3 günlük bekleme süresi aldım. Bunun nedenini bilmiyorum. Bilen arkadaşlar anlatırsa cok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba geçen gün smurf amaçlı bir Prime CS:GO hesabı satın aldım fakat hesabın rankının acık olmasına ragmen, 3 Mac sonrasında 3 günlük bekleme süresi aldım. Bunun nedenini bilmiyorum. Bilen arkadaşlar anlatırsa cok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Büyük ihtimalle smurf olduğunuz için rank atlatcak o yüzden 3 gün verdi. Ranki bulmak için.

Hocam bu rankınız açık değilse. Adamın rankı açıkmış. Ve 3 maç sonrasında yemiş bu süreyi, bu 2 maç sonrasında veriyor. Ve 24 saat veriyor bu bekleme süresini. Arkadaş 3 gün yemiş.

Normalde 20 saat verir bekleme süresi bende smurfum 20 saat veriyor garip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı