Merhaba arkadaşlar öncelikle benim sistemimde i5 2400 ve 750TI var. Yani CS:GO'da kasma yaşamam mümkün değil ki bundan 1 ay önce 300FPS ile oynuyordum oyunu 5-5 ya da 10-10 hatta 15-15 maçlar farketmeksizin 300FPS sabit oynayabiliyordum. 1 Hafta kadar sonra ne olduysa artık botlarla oynadığım 5-5 maçlarda 170FPS ve bunu 8-8 yapınca 90FPS'ye düşüyor oyun ayrıca yükleme süresi acayip uzadı ve hala yaşıyorum bu sorunu. Sistemimde sorun mu var acaba diye bunları denedim;
Başka oyunlarda denedim Witcher 3 ve Splinter Cell Blacklist gibi hiçbir sorun yoktu. Önceden kaç FPS alıyorsam şimdide öyle takılma oyundan atma gibi bir sorun yaşamadım.
İşlemci ve ekran kartı sıcaklıklarına baktım hiçbir oyunda 45 dereceyi geçmiyor ikiside gayet serin çalışıyor.
Format ve Virüs taraması denemedim.
CS:GO'da böyle bir sorun yaşayanlar var mı? Format mı atmalıyım yada başka önerileriniz var mı?
Başka oyunlarda denedim Witcher 3 ve Splinter Cell Blacklist gibi hiçbir sorun yoktu. Önceden kaç FPS alıyorsam şimdide öyle takılma oyundan atma gibi bir sorun yaşamadım.
İşlemci ve ekran kartı sıcaklıklarına baktım hiçbir oyunda 45 dereceyi geçmiyor ikiside gayet serin çalışıyor.
Format ve Virüs taraması denemedim.
CS:GO'da böyle bir sorun yaşayanlar var mı? Format mı atmalıyım yada başka önerileriniz var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: