CS:GO 300 FPS alamama sorunu

baditaro

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar öncelikle benim sistemimde i5 2400 ve 750TI var. Yani CS:GO'da kasma yaşamam mümkün değil ki bundan 1 ay önce 300FPS ile oynuyordum oyunu 5-5 ya da 10-10 hatta 15-15 maçlar farketmeksizin 300FPS sabit oynayabiliyordum. 1 Hafta kadar sonra ne olduysa artık botlarla oynadığım 5-5 maçlarda 170FPS ve bunu 8-8 yapınca 90FPS'ye düşüyor oyun ayrıca yükleme süresi acayip uzadı ve hala yaşıyorum bu sorunu. Sistemimde sorun mu var acaba diye bunları denedim;
Başka oyunlarda denedim Witcher 3 ve Splinter Cell Blacklist gibi hiçbir sorun yoktu. Önceden kaç FPS alıyorsam şimdide öyle takılma oyundan atma gibi bir sorun yaşamadım.
İşlemci ve ekran kartı sıcaklıklarına baktım hiçbir oyunda 45 dereceyi geçmiyor ikiside gayet serin çalışıyor.
Format ve Virüs taraması denemedim.
CS:GO'da böyle bir sorun yaşayanlar var mı? Format mı atmalıyım yada başka önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
League of LegendS, CS:GO gibi yüksek FPS veren sistemlerde her zaman 300 FPS alamazsınız. Gelen güncellemler bunu kısıtlıyor olabilir. Farklı oyunlarda ekran kartınızın sınırlarına ulaşabiliyorsanız sorun yok demektir. Kaldı ki 60 HZ bir monitörde 300 FPS'i alsanız bile monitör bunu yansıtamaz.

Derdin tamamen işlemciyle alakalı. CS:GO'nun botları öyle eski 1.6 versiyonunun botları gibi değil. Baya işlemci yiyorlar. Hiç topluluk sunucularına girdin mi bilmiyorum. Benim imzamda yazan sistem ile 30 kişilik serverlarda 120 fps sabit alıyorum ama gel gör ki rekabetçi girince 200 fps sabit. Aynı ekran kartına sahibiz zaten. CS:GO'da işlemciyi yüksek tutmak lazım. Dediğin gibi ben de 300 fps sabit alamıyorum. 220-150 arası değişiyor. Sağ olsun VALVE sadece kasa getiriyor oyuna. Optimizasyon falan hiç dertleri değil.

Güncellemeler FPS'i çok fazla etkiliyor. Mesela bir arkadaşım güncelleme öncesi 250 sularında FPS alırken 5-6mb'lık bir güncelleme sonra 60-70 alıyordu.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı