Hocam bilmiyorum ama bildigim yani su ki bu is biraz artik istemekle alakali yani nasil anlatim bir insan sigara iciyorsa gunluk bir paket hadi iki gunde bir paket sigara parasini vermek zorunda yada ne bilim bir lys ogrencisi gerci sistem degisti simdi sinava hazirlanan birisi o kitaplara para vermek zorunda bende biraz bunun gibi dusunuyorum sadece burda tek istedim 1-2 sene sonra sıkıldıgim zaman cunku hadi 1 sene gaza getirirde atiyorum 2. Sene insani sikar birde muhendislik egitimlerim de artacak iyice bilgisayarciyim ben hani insan o tarafa biraz daha kayacak sadece mesela iste bu bicagi sattigim zaman iste oyun almak icin vs cok deger kaybeder mi korkusu var bende iste internette cs go bitebilir o parana yazik vs ama binevi haklilarda gozunle gormedigin bir seye para veriyorsun ki gercek hayatta o bicak daha ucuz
Hocam bynogame e kaydoldum almak icin olabilir diye de pazarda steam de 391 lira en ucuz burda 290 lira var arada 100 lira var sasirdim acikcasi internette cok alanda oldugunu farkettim ama bilemedim