Hem Alt Tab atınca geç geçiyor Alt Tab'a siyah ekranda kalıyor 4-5 saniye hem de arkada açık olan ekranlar pencere moduna geçiyor. Hiçbir yayıncıda bu sorun yok ve yayıncılarda grafikler çok tatlı görünüyor. Nasıl yapabilirim o ayarları?
NVIDIA Denetim Masası bilgisayarınızda yüklü mü? Yüklü değilse arkadaşın attığı lintken driverınızı kurup ölçeklendirmeyi açın.
Zaten öyle şu an.
@Yukapian 'ın attığı yöntemle.Denetim Masası var nasıl açacağım.
![]()
NVIDIA Görüntü Ãlçeklendirme Teknolojisi Nasıl Kullanılır?
NVIDIA Görüntü Ãlçeklendirme teknolojisi, DLSS ile aynı düzeyde bir grafik yükseltme teknolojisi olmayabilir, ancak benzer iÅlevselliÄe sahip. Görüntüwww.technopat.net
Şunu bir dene olmadı tekrar yaz.
Tam ekran gibi bir seçenek var mı?Bunu yaptım kenarlar siyah oldu.
Onu orada ayarlayabiliyorsun veya monitörden ayarla. Alt + Tab atınca sorun oluyor mu.Bunu yaptım kenarlar siyah oldu.
Onu orada ayarlayabiliyorsun veya monitörden ayarla. Alt + Tab atınca sorun oluyor mu?
Tam ekran ölçeklendirmesi açık mı?Bu sefer daha hızlı geçiş yapıyor ama pencere moduna dönüyor ekranlar yine.
CS:GO içinden ayarla onu.Bu sefer daha hızlı geçiş yapıyor ama pencere moduna dönüyor ekranlar yine.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.