Çözüldü CS:GO 4:3 çözünürlükte tam ekran olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

aimhack

Decapat
Daha fazla  
CS:GO 4:3 ekran yapamıyorum. Kenarlarında siyahlık var. Laptop kullanıyorum fakat ekran çözünürlüğü ayarının bir kısmı Intel grafikleri kontrol merkezi üzerinde, bir kısmı da ayarlar üzerinde. Aşağıya ekledim fotoğrafını) ayarları yapıyorum fakat ekran ölçeklendirmeyi koru dememe rağmen eski haline dönüyor. Bunun bir çözümü var mı?

Dosya Ekleri

• resim_2023-07-07_111937836.png
    resim_2023-07-07_111937836.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 79
  • resim_2023-07-07_111959208.png
    resim_2023-07-07_111959208.png
    53,6 KB · Görüntüleme: 104
Çözüm
Bu fotoğraftaki ayarlardan çözünürlüğü 1280*960 yapın. (Ya da işte hangi çözünürlükte oynayacaksanız.)Sonra Intel'e gir. Uzatılmış ı seç. Ardından fotoğraftaki ekran ayarlarından tekrar 1920*1080 yap.
CS:GO 4:3 ekran yapamıyorum. Kenarlarında siyahlık var. Laptop kullanıyorum fakat ekran çözünürlüğü ayarının bir kısmı Intel grafikleri kontrol merkezi üzerinde, bir kısmı da ayarlar üzerinde. Aşağıya ekledim fotoğrafını) ayarları yapıyorum fakat ekran ölçeklendirmeyi koru dememe rağmen eski haline dönüyor. Bunun bir çözümü var mı?

Intel grafik merkezinde ölçeklendirmeyi koru seçeneğinden başka hangi seçenekler var?

Yeni Intel Grafikleri Kontrol Merkezi uygulamasında bu ayarlar yok. Microsoft Store'dan beta sürümünü yükleyin ve kullanın:

Öncelikle CS:GO'da yaptığınız çözünürlüğü Windows'un ayarlar kısmından aynısını yapın ondan sonra Intel grafik kontrol uygulamasından ölçeklendirmeyi değiştirin sonra Windows ayarlarda eski çözünürlüğünüzü geri seçip oyuna girdikten sonra düzelmiş olacaktır.

Öncelikle CS:GO'da yaptığınız çözünürlüğü Windows'un ayarlar kısmından aynısını yapın ondan sonra Intel grafik kontrol uygulamasından ölçeklendirmeyi değiştirin sonra Windows ayarlarda eski çözünürlüğünüzü geri seçip oyuna girdikten sonra düzelmiş olacaktır.

Hocam dediklerinizi adım adım yaptım hala aynı şekilde olmadı.

Yeni Intel grafikleri kontrol merkezi uygulamasında bu ayarlar yok. Microsoft Store'dan beta sürümünü yükleyin ve kullanın:

Hocam işe yaramadı hala aynı şekilde.

Bu fotoğraftaki ayarlardan çözünürlüğü 1280*960 yapın. (Ya da işte hangi çözünürlükte oynayacaksanız.)Sonra Intel'e gir. Uzatılmış ı seç. Ardından fotoğraftaki ekran ayarlarından tekrar 1920*1080 yap.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı