CS:GO 4:3 görüntü pikselleşiyor

Çözünürlüğü 1024X768 yapınca görüntü acayip pikselleşiyor (bulanıklık değil pikselleşme) ve uzaktaki adamları vurmak gerçekten imkansız hale geliyor. Eski monitörümde bu sorun yoktu fakat yeni aldığımda oynanamayacak kadar fazla. Çözümü yok mudur?
Dizüstü bilgisayarımda bu ayarlarda oynarken hiç bir sorun yoktu, yeni bilgisayar ve monitör alınca bu çözünürlük ayarları işkence gibi geldi resmen ama bir süre sonra alıştım ve şuan hiç bir sorun yok. Geçen gün yeni bilgisayar alan arkadaşımda aynısından şikayetçi eskiden sorun yoktu diyor yeni monitör alınca olduğunu söyledi o yüzden bir süre alışmaya çalışmanı tavsiye ederim gözün alışıyor bir süre sonra. Belki psikolojik belki göz alışması bilmiyorum ama aynı sorunu yaşadım ve bir süre sonra alıştım :D 1024x768 adamdır.
Not: Eski dizüstü bilgisayarımın çözünürlüğü 1280x768'idi şimdi ki aldığım monitörün 1920x1080.

Dizüstü bilgisayarımda bu ayarlarda oynarken hiçbir sorun yoktu, yeni bilgisayar ve monitör alınca bu çözünürlük ayarları işkence gibi geldi resmen ama bir süre sonra alıştım ve şu an hiçbir sorun yok. Geçen gün yeni bilgisayar alan arkadaşımda aynısından şikayetçi eskiden sorun yoktu diyor yeni monitör alınca olduğunu söyledi o yüzden bir süre alışmaya çalışmanı tavsiye ederim gözün alışıyor bir süre sonra. Belki psikolojik belki göz alışması bilmiyorum ama aynı sorunu yaşadım ve bir süre sonra alıştım :D 1024X768 adamdır.
Not: Eski dizüstü bilgisayarımın çözünürlüğü 1280X768'idi şimdi ki aldığım monitörün 1920X1080.

Evet aynı şekilde benim de eski monitörümün çözünürlüğü 1360X768'di ve onda sorun yoktu. Sanırım dediğin gibi yeni monitörüm 1080p ve gözüm alışmadığı için öyle geliyor bana. Teşekkürler :)

Çözünürlüğü 1024X768 yapınca görüntü acayip pikselleşiyor (bulanıklık değil pikselleşme) ve uzaktaki adamları vurmak gerçekten imkansız hale geliyor. Eski monitörümde bu sorun yoktu fakat yeni aldığımda oynanamayacak kadar fazla. Çözümü yok mudur?

4:3 de Black barları kaldırırsan 1024X768 gibi bir çözünürlükte oynarsan göze batan bir piksellik olmaz diye düşünüyorum senin monitöründe de sorun olabilir ben 4:3 640x480'de oynuyorum alıştım :D ama göze batıyor bu çözünürlükte de :D.

4:3 de Black barları kaldırırsan 1024X768 gibi bir çözünürlükte oynarsan göze batan bir piksellik olmaz diye düşünüyorum senin monitöründe de sorun olabilir ben 4:3 640x480'de oynuyorum alıştım :D ama göze batıyor bu çözünürlükte de :D.

Hocam zaten Black barsız oynuyorum şu an. Black barlı da denedim değişen pek bir şey olmuyor. Böyle oynıycaz artık yapacak bir şey yok :/

800 600 oynuyordum bende aşırı kötü geliyordu 640x480'ta adamları nasıl görüyorsun kral :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı