Orakİp Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 38 20 Ekim 2020 #1 Laptopta CS:GO nasıl 4.3 kenarsız yapılır? (Intel ayarlarından olmuyor) Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2020
Yagmo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 1.231 Çözümler 2 20 Ekim 2020 #2 NVIDIA'da ya da AMD'de ekran bölümü yoksa Intel'den olması gerek Intel'den tam ekrana ölçekleyi dene. Artı 1 Eksi
NVIDIA'da ya da AMD'de ekran bölümü yoksa Intel'den olması gerek Intel'den tam ekrana ölçekleyi dene.
yagamilayto31 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 753 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2020 #3 Tam olarak anlamadım, fakat 4:3 yaptıktana sonra tam ekranı seçersen kenarsız oluyor. Artı 0 Eksi
emree90 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 5 Yer On the PC 20 Ekim 2020 #4 yagamilayto31 dedi: Tam olarak anlamadım, fakat 4:3 yaptıktana sonra tam ekranı seçersen kenarsız oluyor. Genişletmek için tıkla... Yok o öyle sandığın gibi değil, ekran kartının programından yapılıyor. Orakİp dedi: Laptopta CS:GO nasıl 4.3 kenarsız yapılır? (Intel ayarlarından olmuyor) Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle Intel'den yapılıyor, fakat Laptop eskiyse tam panel diye bir seçenek yok. Yani yapamazsınız. Artı 0 Eksi
yagamilayto31 dedi: Tam olarak anlamadım, fakat 4:3 yaptıktana sonra tam ekranı seçersen kenarsız oluyor. Genişletmek için tıkla... Yok o öyle sandığın gibi değil, ekran kartının programından yapılıyor. Orakİp dedi: Laptopta CS:GO nasıl 4.3 kenarsız yapılır? (Intel ayarlarından olmuyor) Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle Intel'den yapılıyor, fakat Laptop eskiyse tam panel diye bir seçenek yok. Yani yapamazsınız.
KS KS Orakİp Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 38 20 Ekim 2020 #5 Ben araştırdım monitörün varsa iyi oluyormuş dediğinizle , laptopda o ayarlarla kenarlı oluyor veya nvidianın bazı ayarları gözükmüyor. emree90 dedi: Yok o öyle sandığın gibi değil, ekran kartının programından yapılıyor. Büyük ihtimalle Intel'den yapılıyor, fakat Laptop eskiyse tam panel diye bir seçenek yok. Yani yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Laptop yeni bir model ayar yapılabiliyor ancak 4.3 kenarlı oluyor Artı 0 Eksi
Ben araştırdım monitörün varsa iyi oluyormuş dediğinizle , laptopda o ayarlarla kenarlı oluyor veya nvidianın bazı ayarları gözükmüyor. emree90 dedi: Yok o öyle sandığın gibi değil, ekran kartının programından yapılıyor. Büyük ihtimalle Intel'den yapılıyor, fakat Laptop eskiyse tam panel diye bir seçenek yok. Yani yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Laptop yeni bir model ayar yapılabiliyor ancak 4.3 kenarlı oluyor
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 20 Ekim 2020 #6 Benim de Intel microsoft stordan Intel grafik merkezini indirin oradan ayar yapılıyor. Artı 0 Eksi
KS KS Orakİp Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 38 20 Ekim 2020 #7 m47 dedi: Benim de Intel microsoft stordan Intel grafik merkezini indirin oradan ayar yapılıyor. Genişletmek için tıkla... bir bakayım Artı 0 Eksi
m47 dedi: Benim de Intel microsoft stordan Intel grafik merkezini indirin oradan ayar yapılıyor. Genişletmek için tıkla... bir bakayım
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 20 Ekim 2020 #8 Nvidia kullanıyorsan bunu dener misin? Artı 0 Eksi
sangarius Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E/E Software Engineer 20 Ekim 2020 #9 Intel denetim panelinden yapıyorum. Artı 0 Eksi
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 20 Ekim 2020 #10 0:50 yi açın videolu anlatım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
0:50 yi açın videolu anlatım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et