K kercy Kilopat Katılım 11 Ağustos 2018 Mesajlar 56 Makaleler 1 Çözümler 3 18 Nisan 2025 #1 CS:GO'da 4:3 yapıyorum ekran gidip gelme yapıyor. 4:3 2x MSAA yaparsam da kasıyor gibi hissettiriyor. Çözümü bilen söylesin, bayağıdır çözümünü arıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2018
CS:GO'da 4:3 yapıyorum ekran gidip gelme yapıyor. 4:3 2x MSAA yaparsam da kasıyor gibi hissettiriyor. Çözümü bilen söylesin, bayağıdır çözümünü arıyorum.
wz9cha Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #2 kercy dedi: CS:GO'da 4:3 yapıyorum ekran gidip gelme yapıyor. 4:3 2X MSAA yaparsam da kasıyor gibi hissettiriyor. Çözümü bilen söylesin, bayağıdır çözümünü arıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende o durumu yaşıyorum sekmeleri dolaşırken ekran gidip geliyor nedenini bende bilmiyorum araştırdım bir şey bulamadım. Fakat tahminimce oyunun çözünürlüğü eşitleme çabasından dolayı oluyor olabilir sonuçta monitörlerin çözünürlüğü farklı oluyor. Artı 0 Eksi
kercy dedi: CS:GO'da 4:3 yapıyorum ekran gidip gelme yapıyor. 4:3 2X MSAA yaparsam da kasıyor gibi hissettiriyor. Çözümü bilen söylesin, bayağıdır çözümünü arıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende o durumu yaşıyorum sekmeleri dolaşırken ekran gidip geliyor nedenini bende bilmiyorum araştırdım bir şey bulamadım. Fakat tahminimce oyunun çözünürlüğü eşitleme çabasından dolayı oluyor olabilir sonuçta monitörlerin çözünürlüğü farklı oluyor.