Fallout: New Vegas görüntü gidip gelme sorunu

nekovar

Decapat
Arkadaşlar ben birkaç ay önce korsan şekilde Fallout: New Vegas indirmiştim ve oyunu açtığımda ekran yanıp sönüyordu. Bütün çözümleri denedim ama sonuç alamadım. Şu anki yaz indiriminde oyunu orijinal bir şekilde satın aldım ama yine bu sorunla karşılaştım. Ne yapmam gerekiyor? Ayrıca oyunun uyumluluk modunu Windows 8 ile değiştirmem gerektiğini gördüm ama Özellikler>Uyumluluk kısmında Windows 8 yok. Ekran kartım da güncel: Intel HD Graphics 4000.

Steam: Alcatraz Frost (Her ihtimale karşı buraya bırakıyorum hesabımın adını.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Son verdiğim linki dene bence DH'deki modlu onu geçin :)
Bu konuda teknik destek verebilecek bilgim yok. Aynı sıkıntıyı çözen arkadaşın konusunu paylaştım seninle sadece :(
@Recep Baltaş yardımcı olursa daha iyi olur.
Neden bilgisayarımda AMD ile ilgili hiçbir şey olmadığını söylesem bile o sürücüyü kurdurdun bana ? Artık bilgisayarımı eskisi gibi bile kullanamıyorum. Tebrikler, başka bir şey demiyorum.

Sisteminizde AMD ekran kartı da varsa:

Sen okumayı bilmiyorsan ben ne yapayım dostum? Kusura bakma sorununa sorun eklemek istemezdim lakin konu linki verip konudaki linki güncellememi istedin ve bende güncel linki edinip sana verdim.

EDİT: Yorumu da iyi düzenlemişsin bu arada bravo.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı