Her videoya baktım ama yapamadım yardım eder misiniz?
Ekran ölçeklendirmesini değiştirip sorunu çözüyorlar ama bende hiçbir şey yok ayrıca çözünürlüğü de değiştiremiyorum
Bendede bu şekilde sorunu çözersen bana da anlatır mısın nasıl yapıldığınıEkran ölçeklendirmesini değiştirip sorunu çözüyorlar ama bende hiçbir şey yok ayrıca çözünürlüğü de değiştiremiyorum
nereden indireceğiz bende de aynı sorun var daIntel ekran kartlarında son sürümde bu seçeneği devre dışı bırakmışlar bir nedenden dolayı. Daha eski bir sürüm kurarak sorunu çözebilirsiniz sanırım.
Intel ekran kartlarında son sürümde bu seçeneği devre dışı bırakmışlar bir nedenden dolayı. Daha eski bir sürüm kurarak sorunu çözebilirsiniz sanırım.
eski sürümünü nereden indireceğim?Scale Options Are No Longer Available After Updating the Intel®...
Intel kendisi belirtmiş durumu. Linkte ki sürümden daha düşük sürümü internetten bulup indirin. Sonrasında DDU ile Intel driverlarını silerek kendi indirdiğiniz sürümü kurun. Kesin çözüm mü bilmiyorum fakat belirtilene göre işe yaraması lazım.
Eki Görüntüle 1362819
burada da önerilen çözünürlükteyken sadece 1 ayar var 1024x768 yapınca diğer ölçeklendirme ayarları geliyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.