Çözüldü CS:GO 4:3 siyah çizgiler nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

yuruyenshitpost

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
gtx 1650
İşlemci
Ryzen 7 4800H
Laptop kullanıcısıyım GTX 1650 ekran kartım var. Harici monitör kullanıyorum ve CS:GO'yu 4:3 oynuyorum fakat siyah barları kaldıramadım. Baştan söyleyeyim NVIDIA denetim masasında masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla bölümünden ölçeklendirme ayarını kullanamıyorum.

Çözüm
Hocam merhaba, eğer görüntü ölçeklendirmeniz açıksa ilk olarak kapatmalısınız. Masaüstünü ve konumunu ayarla kısmına tıklayamamanızın sebebi yüksek ihtimalle budur, bu ayarı kapattıktan sonra yüksek ihtimalle oraya tıklayabileceksiniz, o ekrandan tam ekranı seçip oyuna girmeyi deneyin.
1658083033225.png
NVIDIA Denetim Masası'na girip masaüstü konumunu ve boyutunu ayarla kısmında bir şey vardı onu tam ekran yapınca oluyordu.

Hocam merhaba, eğer görüntü ölçeklendirmeniz açıksa ilk olarak kapatmalısınız. Masaüstünü ve konumunu ayarla kısmına tıklayamamanızın sebebi yüksek ihtimalle budur, bu ayarı kapattıktan sonra yüksek ihtimalle oraya tıklayabileceksiniz, o ekrandan tam ekranı seçip oyuna girmeyi deneyin.
1658083033225.png

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı