T tahsinerdem Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #1 Benim laptop AMD işlemci NVIDIA ekran kartlı ben bu oyunu 4:3 e aldığımda siyah ekran gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2022
Benim laptop AMD işlemci NVIDIA ekran kartlı ben bu oyunu 4:3 e aldığımda siyah ekran gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim?
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 18 Ağustos 2022 #2 tahsinerdem dedi: Benim laptop AMD işlemci NVIDIA ekran kartlı ben bu oyunu 4:3 e aldığımda siyah ekran gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Nvidia denetim masasında ölçeklendirmeyi tam ekran yapın. Artı 0 Eksi
tahsinerdem dedi: Benim laptop AMD işlemci NVIDIA ekran kartlı ben bu oyunu 4:3 e aldığımda siyah ekran gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Nvidia denetim masasında ölçeklendirmeyi tam ekran yapın.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.323 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2022 #3 tahsinerdem dedi: Benim laptop AMD işlemci NVIDIA ekran kartlı ben bu oyunu 4:3 e aldığımda siyah ekran gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Farklı çözünürlük ayarlarını deneyin. Genellikle 4:3 ve 1024×768 tercih ediliyor. Artı 0 Eksi
tahsinerdem dedi: Benim laptop AMD işlemci NVIDIA ekran kartlı ben bu oyunu 4:3 e aldığımda siyah ekran gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Farklı çözünürlük ayarlarını deneyin. Genellikle 4:3 ve 1024×768 tercih ediliyor.
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 18 Ağustos 2022 #4 Katy Perry dedi: Farklı çözünürlük ayarlarını deneyin. Genellikle 4:3 ve 1024×768 tercih ediliyor. Genişletmek için tıkla... Çözünürlükten kaynaklı değil. Ölçeklendirme ayarını uygularsa problem çözülür. Artı 0 Eksi
Katy Perry dedi: Farklı çözünürlük ayarlarını deneyin. Genellikle 4:3 ve 1024×768 tercih ediliyor. Genişletmek için tıkla... Çözünürlükten kaynaklı değil. Ölçeklendirme ayarını uygularsa problem çözülür.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.323 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2022 #5 İbrahim Arıkan dedi: Çözünürlükten kaynaklı değil. Ölçeklendirme ayarını uygularsa problem çözülür. Genişletmek için tıkla... Bende çözünurlük değişince düzelmişti. Artı 0 Eksi
İbrahim Arıkan dedi: Çözünürlükten kaynaklı değil. Ölçeklendirme ayarını uygularsa problem çözülür. Genişletmek için tıkla... Bende çözünurlük değişince düzelmişti.
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.379 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #6 Tam Ekran yapman yeterli olucaktır. Dosya Ekleri 123.PNG 46,5 KB · Görüntüleme: 27 Artı 0 Eksi
KS KS T tahsinerdem Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #7 terraryzng dedi: Tam Ekran yapman yeterli olucaktır. Genişletmek için tıkla... Laptop da bu kısım yok. Artı 0 Eksi
terraryzng dedi: Tam Ekran yapman yeterli olucaktır. Genişletmek için tıkla... Laptop da bu kısım yok.
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 18 Ağustos 2022 #8 tahsinerdem dedi: Laptop da bu kısım yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yok? Nvidia denetim masasında Ekran kısmında Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla seçeneğinin altında çıkması gerek. Artı 0 Eksi
tahsinerdem dedi: Laptop da bu kısım yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yok? Nvidia denetim masasında Ekran kısmında Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla seçeneğinin altında çıkması gerek.
KS KS T tahsinerdem Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #9 İlla kanıt istiyorsun. Dosya Ekleri messi.png 318,1 KB · Görüntüleme: 37 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 18 Ağustos 2022 #10 tahsinerdem dedi: İlla kanıt istiyorsun. Genişletmek için tıkla... Senden kanıt falan istediğim yok. Burada yardım etmeye çalışıyoruz. Nvidia sürücüleri güncel değil gibi. Sürücüleri güncelledin mi? GeForce Experience'den kontrol et. Artı 0 Eksi
tahsinerdem dedi: İlla kanıt istiyorsun. Genişletmek için tıkla... Senden kanıt falan istediğim yok. Burada yardım etmeye çalışıyoruz. Nvidia sürücüleri güncel değil gibi. Sürücüleri güncelledin mi? GeForce Experience'den kontrol et.