- Makaleler
- 1
Arkadaşlar CS:GO'yu 4:3 ve 1168x700 yapıyorum ve görüntü çok bozuluyor. Yayıncılarda böyle bir şey yok. Acaba bunu nasıl çözerim?
Masaüstüne gelip sağ tıkla NVIDIA Denetim Masası > Masaüstü Boyutunu ve Konumunu Ayarla bölümünden ölçeklendirmeyi tam ekran ve GPU yapıp altındaki kutucuğu da tikleyip uygula de.Çözünürlük arttırınca kenarlarda siyah bar oluyor.
RYZEN 5 1600/GTX1650 SUPER/3000Mhz Dual Channel Ram/B450M-HDV
Keskinliği yumuşatma ve FXAA gibi ayarları yükselt, bir de öyle dene.Çözünürlük arttırınca kenarlarda siyah bar oluyor.
Masaüstüne gelip sağ tıkla NVIDIA Denetim Masası > Masaüstü Boyutunu ve Konumunu Ayarla bölümünden ölçeklendirmeyi tam ekran ve GPU yapıp altındaki kutucuğu da tikleyip uygula de.Çözünürlük arttırınca kenarlarda siyah bar oluyor.
Hocam bu çözüm AMD ekran kartları için, işlemci değil.
Grafik ayarlarını arttırabilir misiniz?Evet hocam, silah kenarları falan pikselleşmiş gibi oluyor.
Oyun içi ayarlar aynı mı kalsın?Masaüstüne gelip sağ tıkla NVIDIA Denetim Masası > Masaüstü Boyutunu ve Konumunu Ayarla bölümünden ölçeklendirmeyi tam ekran ve GPU yapıp altındaki kutucuğu da tikleyip uygula de.
Hepsi en yüksek hocam.Grafik ayarlarını arttırabilir misiniz?
Arkadaş anlatmış zaten. Pardon bende 2 tane ekran kartı olunca kafam oraya gitti.Masaüstüne gelip sağ tıkla NVIDIA Denetim Masası > Masaüstü Boyutunu ve Konumunu Ayarla bölümünden ölçeklendirmeyi tam ekran ve GPU yapıp altındaki kutucuğu da tikleyip uygula de.
Black bar çıktığı için şikayetçi olduğun çözünürlüğü seç oyunda, diğer ayarlar kalsın. Zaten çözünürlüğü arttırdığında o pikselleşme olayı yok olacaktır.Oyun içi ayarlar aynı mı kalsın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.