CS:GO 4:3 Yaptığımda Kenarlarda Siyah Barlar Çıkması

SleepingLifee

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar herkese. Uzun suredir CS:GO oynuyorum. CS:GO ekran ayarim onceden 4:3 genisletilmis olarak idi ama Windows 10 kurduktan sonra ne yaparsam yapayim 4:3'e aldigimda CS:GO'da kenarlarda siyah barlar cıkıyor bunun cozumu nedir? Siyah barlari kaldirip tekrar genisletilmis oynamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Googleye HRC'yi arat ve indir. Uygulamayı açtığın masa üstünde gözükmez sağ altta gizli simgeler kısmında gözükür oradan ona tıklayarak aç ve üstteki kısmı kendi PC çözünürlüğün olarak ayarla ve kullanmadığın bir tuş seç Change bilmem ne kısmına. Daha sonra alt kısımında oyunda kullanacağın tavsiyem (1280x1024) dür ve tuşunu seçiyorsun. Oyuna girdiğinde 4:3 olarak ve 1280:1024 olarak kaydet ve ayarladığın tuşa bas yandaki siyah barlar %100 gidecektir. Kesin çözüm ve ayriyeten ekranın çözünürlüğü 1920x1080 ise (bende de aynı sorun vardı, laptop 2 ekran kartlı İntel ve Nvidia) İntel grafik ayarlarına geliyorsun ve ekran kısmına giriyorsun çözünürlüğü 1366x768 olarak ayarlıyorsun. Daha sonra alt kısımlarda '' Tam Ekran Ölçeklendir'' kısmına tıklayıp uygula diyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar herkese. Uzun suredir CS:GO oynuyorum. CS:GO ekran ayarim onceden 4:3 genisletilmis olarak idi ama Windows 10 kurduktan sonra ne yaparsam yapayim 4:3'e aldigimda CS:GO'da kenarlarda siyah barlar cıkıyor bunun cozumu nedir? Siyah barlari kaldirip tekrar genisletilmis oynamak istiyorum.
Bilgisayarın çözünürlüğüyle alakalı bir durum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı