CS:GO 4 saatlik aim training önerisi

Taha28

Picopat
Daha fazla  
Bir sorum olacak CS:GO'ya ara vermiştim. Şimdi tekrar başladım başlayalı 3 hafta oldu. Aimim çok tutmuyor ve burst vuramıyorum burst vururken 3'lü sıkarken adamın kafasına spray mi atacağım yoksa aimi mi koyup vuracak mıyım? Bir de zamanım oluyor böyle 4 saatlik aim training önerisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sorum olacak CS:GO'ya ara vermiştim. Şimdi tekrar başladım başlayalı 3 hafta oldu. Aimim çok tutmuyor ve burst vuramıyorum burst vururken 3'lü sıkarken adamın kafasına spray mi atacağım yoksa aimi mi koyup vuracak mıyım? Bir de zamanım oluyor böyle 4 saatlik aim training önerisi olan var mı?

Buyurun kendi videomu atayım. Aim antrenmanı 05:06'dan başlıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bot_training_dust haritasında aiminin ısınması ve geliştirmen daha kısa süre alacaktır. Aim botz yerine kesinlikle bu haritada oynamanı öneririm. Birkaç gün oynadığında farklı kolay anlayacaksın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı