FPS'ni 144'e sabitlemeyi dene. Hiç böyle bir bilgisayarım olmadıgı için nasıl olur bilmiyorum ama ben genel olarak her oyunda mask 60 FPS alıyorum ve FPS'e sabitleyince daha akıcı hissettiriyor.
Monitörün Hz'i 60'da kalmış olabilir mi? Ayarlar>Sistem>Monitör>Gelişmiş görüntü ayarları>Yenileme hızına basın, 144'ü seçin, yoksa 143 ya da 144.1'i seçin.
FPS'nizi sabitlemeyin. Rekabetçi oyunlarda FPS sabitlemek saçmalık. FPS sabitlendikçe input lag oluşur. Herkes ezber olarak monitörün tazeleme oranına göre sabitleyin der bu tamamen cahillik. Oyunda fps drop yiyor olabilir misiniz? Ayrıca grafik ayarlarınızı da paylaşırsanız sevinirim.
FPS'nizi sabitlemeyin. Rekabetçi oyunlarda FPS sabitlemek saçmalık. FPS sabitlendikçe input lag oluşur. Herkes ezber olarak monitörün tazeleme oranına göre sabitleyin der bu tamamen cahillik. Oyunda FPS düşmesi yiyor olabilir misiniz? Ayrıca grafik ayarlarınızı da paylaşırsanız sevinirim.
Monitörün Hz'i 60'da kalmış olabilir mi? Ayarlar>Sistem>Monitör>Gelişmiş görüntü ayarları>Yenileme hızına basın, 144'ü seçin, yoksa 143 ya da 144.1'i seçin.