CS:GO 400 FPS'te akıcı hissettirmiyor

286525

Hectopat
Oyunda 400 FPS sabit alıyorum ama kasıyor gibi, sorun nedir? Sistemim:

Ekran Görüntüsü (1).png

Monitörün Hz'i 60'da kalmış olabilir mi? Ayarlar>Sistem>Monitör>Gelişmiş görüntü ayarları>Yenileme hızına basın, 144'ü seçin, yoksa 143 ya da 144.1'i seçin.

FPS'nizi sabitlemeyin. Rekabetçi oyunlarda FPS sabitlemek saçmalık. FPS sabitlendikçe input lag oluşur. Herkes ezber olarak monitörün tazeleme oranına göre sabitleyin der bu tamamen cahillik. Oyunda fps drop yiyor olabilir misiniz? Ayrıca grafik ayarlarınızı da paylaşırsanız sevinirim.

FPS'nizi sabitlemeyin. Rekabetçi oyunlarda FPS sabitlemek saçmalık. FPS sabitlendikçe input lag oluşur. Herkes ezber olarak monitörün tazeleme oranına göre sabitleyin der bu tamamen cahillik. Oyunda FPS düşmesi yiyor olabilir misiniz? Ayrıca grafik ayarlarınızı da paylaşırsanız sevinirim.

Drop yemiyorum sadece kasıyor gibi görüntü oluşuyor 1024x768 düşük grafik oynuyorum.
Arkadaşlar konu troll değil lütfen yardım edermisiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı