CS:GO 60 FPS gösterip 60 FPS oynatmıyor

İşletim sistemi
Windows 10
CS:GO'da 60 FPS gösterip 20 - 10 FPS ile oynatıyor ve bu çok fazla oluyor. Gennelikle 100 120 FPS alan ASUS markalı laptopum bir anda oyunda 60'a düşüyor hadi 60'a düşmesi iyi de 60 gösterip 20 ile oynatma be kardeşim. Neyse yardımcı olabilir misiniz?

@avkila.tech Masaüstü Intel ekran kartı çalışıyor. Merak etmeyin CS:GO, harici GPU'lar için profili bulunuyor. Oluşturucu sekmesinden harici GPU görebilirsiniz. Ayrıca Intel ile çalıştığını düşündüğünüz oyunları bağlantıdan harici GPU ekleyebilirsiniz.
harici ekran kartında (dxdiagın oluşturucu kısmında) NVIDIA GFORCE MX110 yazıyor bakıcam şimdi yardımcı olduğun için tşk <3
@avkila.tech Masaüstü Intel ekran kartı çalışıyor. Merak etmeyin CS:GO, harici GPU'lar için profili bulunuyor. Oluşturucu sekmesinden harici GPU görebilirsiniz. Ayrıca Intel ile çalıştığını düşündüğünüz oyunları bağlantıda gösterildiği gibi harici GPU ekleyebilirsiniz.
veee evet baktım ve csgo nun NVIDIA gpusunda çalıştığını gördüm ne yapabilirim ?
beyler bayanlar 1 sn deniyorum oyunu 5 10 dk sonra gelicem olduğunda yazarım olmassa yine yazarım size kolay gelsin şimdiden teşekkürler cansınız <3
@avkila.tech Masaüstü Intel ekran kartı çalışıyor. Merak etmeyin CS:GO, harici GPU'lar için profili bulunuyor. Oluşturucu sekmesinden harici GPU görebilirsiniz. Ayrıca Intel ile çalıştığını düşündüğünüz oyunları bağlantıda gösterildiği gibi harici GPU ekleyebilirsiniz.
SEN VARYA SEN CANSIN CAN CAN SANKI SORUNUMUN ÇÖZÜLMESI YETMEMIŞ GİBİ 50 FPS BOOSTA OLDU <3 <3 <3 <3 <3

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı