CS:GO +60 FPS için PC Önerisi

Emoji ordaki şakanın belirtisiydi, toz 250FPS fark etmez, biliyorum. Ayrıca 1050ti 4GB(1050 2gb) grafik hafızaya ve çok daha fazla hafıza ve çekirdek hızına sahip

Sonunda gerçekten oyunu oynamak için değil de oynarken zevk almasını bilen bir arkadaşım gelmiş. Anlatmak istediğimi bir arkadaşım anlamış

Emoji ordaki şakanın belirtisiydi, toz 250FPS fark etmez, biliyorum. Ayrıca 1050ti 4GB(1050 2gb) grafik hafızaya ve çok daha fazla hafıza ve çekirdek hızına sahip
Olay grafik hafıza değil ki ? cs go için 2gb bile rahatlıkla çok çok yeterli. Olay oyunun optimizasyonu ile ekran kartının senkronizasyonu. Siz sadece oyunu oynatsın yeter modundasınız. Arkadaş özellikle cs go yazmış yani oyunu geçici bir şekilde oynatsın dememiş. Belli ki bu arkadaş genellikle cs go oynayacak ve ona göre sistem istemiş. Göreceksin ki 1 yıl kalmadan 1050TI 70 fps diye konular açmaya başlayacak

Sahip diye giriş seviyesi ekran kartı tavsiye edilmez imkan dahilinde alabilecekse orta seviye tavsiye edilebilir. Kaldıki sen FPS farkı yok 2 yılda dedin bende eski nesil gtx550 kulanan biri olarak hayır oyun gelişiyor FPS sorunu yaşayacak arkadaş dedim. Rx470 daha mantıklı olacakır yoksa benim yaşadığım sorunu arkadaş 1-2 yıla yaşayacaktır.

Arkadaş bütçesini söylesin ona göre ayarlarız. RX 470 veya GTX 1060 gibi kartların da CS GO için çok fazla olduğunu düşünüyorum. RX 460 bu konuda biçilmiş kaftan. Güzel bir işlemci ile mükemmel sonuçlar elde edilebilir.

Bende 2.5 gb ram 1gb ekran kartı ve 4. Nesil i3 işlemci var ve CS:GO da 40 FPS alıyorum ve hiç memnun değilim yaz tatilinde PC almayı düşünüyorum fakat 2000 TL yi geçmiycek bir sistem olucak onun için AMD işlemci seçip ekran kartı almamayı düşünüyorum.

Sen elindeki işlemciyi, güç kaynağını ve kasanı falan söyle belki de her parçayı yeniden alman gerekmiyodur..

Sen elindeki işlemciyi, güç kaynağını ve kasanı falan söyle belki de her parçayı yeniden alman gerekmiyodur..
Bu söylediğim özellikler laptobumun özellikleri yaz tatilinde kasa toplıycam laptop 6 senelik emlak ofisimiz var babam için yeterli bu laptop ama yaz tatilinde o laptopla csgo oynuyorum. Ama emlakta çoğunlukla 2 kişi oluyo babam ve ben. Birde emlakta 15 senelik bir kasa var onun içini tamamen boşaltım onun içini doldurmayı düşünüyorum ve bu 15 senelik kasanın içerisinde kullanılabilecek bir parça yok.

15 senelik bir kasayı da kullanmamalısın bence. O zaman tekrar konu açarsın yardım ederiz. Ama senin için 460 ya da 1050 yeterli.

15 senelik bir kasayı da kullanmamalısın bence. O zaman tekrar konu açarsın yardım ederiz. Ama senin için 460 ya da 1050 yeterli.
RX 460 lı bir sistem topladım ve 15 senelik kasa ama dış kasa çok güzel ve sağlam yeni gibi.

Diğe konuna cevap vermiştim bu konuya rast geldim. Her zaman söylüyoruz ALMADAN 1 HAFTA ÖNCE KONU AÇIN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…