CS:GO +60 FPS için PC Önerisi

RX 460 lı bir sistem topladım ve 15 senelik kasa ama dış kasa çok güzel ve sağlam yeni gibi.
1050Tİ ve rx460'dan şiddetle etmem. Oynayacağın oyun sadece cs go ise ve buna sağlıklı bir fps değeri istiyorsan rx470'i şiddetle öneririm. Kaldı ki gtx 1060 ile overpass ve nuke'de 300 den 160fps'leri görüyorum.

Emin ol 150 fps ile oyundan yine zevk alamayacaksın. 144 hz yok ne gerek var diyen arkadaşlar olacaktır tabi ki ama inanın 60 veya 75hz de olsa 150 fps ile 300 fps arası akıcılıkta inanılmaz fark ediyor.

Oyun gittikçe gelişiyor ve sürekli güncellemeler geliyor. Yeni maplerde ki doku modelleri değişti ve bu yavaş yavaş sistemi yormaya başladı.

1 yıla tüm mapler değişecek.
Benden sana bir tavsiye

Profesyonel seviyede cs go oynadığım için söylüyorum kesinlikle 1050TI veya rx460 sana yetmeyecektir. Oyun sürekli güncelleniyor hatta son güncellemeler de işlemciyi baya yormaya başladı. Yavaş yavaş giriş seviyesinden orta seviyeye çıkmaya başladı donanımsal gereksinimler. Sana önereceğim en az bütçeni arttırıp rx 470 alman olacak. Onun harici 1 yıl kalmadan sistemi güncellemen gerekebilir.

Ayrıca oyuna yavaş yavaş alışmaya başladığında +60 fps'in yetersiz olduğunu göreceksin. Min 150fps istemeye başlayacaksın. 144 hz monitörün olup olmaması fps için bir etken değil. Emin ol oyunu bunca yıl oynayan birisi olarak 60 hz monitör de bile 200fps alırsan oyun hissedilir derece de akıcı olacak. Birde oyun çok basit görünse de işlemciye bi hayli yük binmekte i3 6100 şuanlık işini görecektir ama yeni gelecek güncellemeler ile bu sonuç ne olur bilemem
Tavsiyem rx470 veya gtx 1060 olacak.
Arkadaş doğru söylüyor. İşlemci önemli CS:GO gibi bir oyunda. Yüksek FPS için güzel bir işlemcin olması lazım ki ekran kartı rahat rahat çalışsın. İ5 ve üstü tavsiye ediyorum. İ5 6500 de bile 200 300 fps arası alıyorum. İşlemci kullanımı 60 70 arası...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı