Merhaba. CS:GO oynarken rekabetçi maç giriyordum. Harita yüklenirken karşıma "the remote host closed the connection" diye bir hata çıktı. Maça bağlanamadığım için 7 gün ban yedim. Çıldıracağım artık hem de art arda 7 gün ban yedim. Bu sorun neden kaynaklanıyor?
O kadar çok sorunlu bir oyun birçok hatası var. Elektrikler gitti geldi maça bağlanamadım yeniden bağlan dediğimde süre işliyordu ama bağlanmadı ve ban yedim. Sırf kanser olmak için oynuyoruz başka bir şey değil.
Merhaba. CS:GO oynarken rekabetçi maç giriyordum. Harita yüklenirken karşıma "the remote host closed the connection" diye bir hata çıktı. Maça bağlanamadığım için 7 gün ban yedim. Çıldıracağım artık hem de art arda 7 gün ban yedim. Bu sorun neden kaynaklanıyor?
Tıpkı senin gibi ram sorunumdan dolayı bir kez 7 gün ban yedim. Sonra açılınca aptal elektrikler gidince tekrar ban yedim. Şimdi yine açıldı bugün oynadım. Birkez daha bağlanma sorunu yaşarsam sanırım 1 ay felan yiyeceğim banı.
Tıpkı senin gibi RAM sorunumdan dolayı bir kez 7 gün ban yedim. Sonra açılınca aptal elektrikler gidince tekrar ban yedim. Şimdi yine açıldı bugün oynadım. Birkez daha bağlanma sorunu yaşarsam sanırım 1 ay falan yiyeceğim banı.