CS:GO 7 günlük ban

Tommy Vercetti

Hectopat
Daha fazla  
Biri beni oylama başlatıp oyundan attı, yakın zamanda fazla oturumdan atıldınız dedi 7 günlük ban verdi. Bu banı kaldırabilir miyim? O oylama başlatan kişi son oynanlar da yok.

Onun hesabını bulabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem otomatik olarak attığı için kaldıramazsınız. Atanı bulmak yerine neden sürekli atıldığınızı düşünmenizi tavsiye ederim.

Bende 300 ping var son adamı öldüremedim diye bir velet oylama başlattı şimdi ben mi haklıyım o mu?

Bende 300 ping var son adamı öldüremedim diye bir velet oylama başlattı şimdi ben mi haklıyım o mu?

1 Kere atılır iseniz böyle bir ban söz konusu değil fakat üst üste maçlardan atılır iseniz ban yersiniz. Bu nedenle önceden de niye atıldığınızı sorgulamanızı öneririm.

Ben de kötü oynadığım için sürekli atılıp en sonunda 7 gün ceza yemiştim... Valorant oynamaya başladım ve Valorant'ı daha iyi oynadığımı fark ettim.

Atan kişiyi bulmanız önemli değil oyunda yaptığınız hareketlere dikkat etmenizi öneririm çünkü bir kere banla olmaz bu durum.

Atan kişiyi bulmanız önemli değil oyunda yaptığınız hareketlere dikkat etmenizi öneririm çünkü bir kere banla olmaz bu durum.

Hesabını buldum Steam hesabına 1V1 atacağız şimdi.

Hesabı vermese umurumda değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…