CS:GO 700 ping sorunu

yasin059

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkdaşlar. Ben interneti wifi adaptörü ile komşudan çekiyorum. (Yan komşu) Eskiden bu kadar fazla ping olmuyordu. Modem komşuda olduğu için bir şey değistiremiyorum. Genelde CS:GO oynuyorum. Oyunda 500-700 ping görüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana tavsiyem kendi internetini kullanman ama komşunuzla ortak ise hızlandırıcılı wifi adaptörleri işini görecektir. 700 dense 300 alırsınız gibi. /Asus un gayet güzel adaptörleri bulunmakta.

Sana tavsiyem kendi internetini kullanman ama komşunuzla ortak ise hızlandırıcılı wifi adaptörleri işini görecektir. 700 dense 300 alırsınız gibi. /Asus un gayet güzel adaptörleri bulunmakta.
Sorunu çözdüm hocam. Etrafta fazla sinyal varmış. Wifi adaptörü ayarlarından modu 802 b yaptım geçti. Konu kilitlenebilir. (Kendi internetim yok.)

@yasin059 aynı sorun bende de mevcut. Yan komşudan çekiyorum Asus USB-N14 ile 4 çizgi çekiyor, internet gayet düzgün fakat oyuna girince 800-900 ping oluyor.
Yardımcı olursan sevinirim.

Ben dns de kullanıyormuşum. Dns'yi kaldırdım ve adaptör ayarlarından tekrar 802.11 b/g ye çektim.(sizde n a//c varsa onalrı ayarlayın.) Ve sakın dns ip falan kullanmayın. Birde arkaplanda internet bağlantısını kullanan programları kapatın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı