CS:GO 720P Black Bar Sorunu

Latif Torunoğlu

Hectopat
Daha fazla  
İki gün önce bilgisayarımı formata gönderdim. Win8'den Win10'a yükseltilmiş bi şekilde geri aldım. Ben yarı prof CSGO oyuncusuyum ve bu oyunu 2500 saat oynadım. Oyunu 1024x768 4:3 çözünürlükte oynuyordum. O zamanlarda sağ ve sol taraflarda black bar problemi vardı fakat Win8 olduğu için düzeltebilmiştim fakat Win10 sosyal medyayada bulunan çoğu öneriyi denedim olmuyor. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Ekran kartları: Nvidia GTX740M
Intel HD Graphics Family

İntel ayarlarını buna göre ayarlarsanız. Oyun içine girdiğinde kenarlardaki siyahlıkların kaybolması lazım.
Eğer kaybolmazsa İntel sürücü güncelleştirmenizi denetleyin.
Eğer sürücü güncelleştirmesi yoksa Dizüstü sağlayıcınızın güncelleme için sürücüleri donanımla uyumlu yapması lazım kendi sitesinin desteğinden iletişime geçin.

Ekran Görüntüsü (58).png

İntel ayarlarını buna göre ayarlarsanız. Oyun içine girdiğinde kenarlardaki siyahlıkların kaybolması lazım.
Eğer kaybolmazsa İntel sürücü güncelleştirmenizi denetleyin.
Eğer sürücü güncelleştirmesi yoksa Dizüstü sağlayıcınızın güncelleme için sürücüleri donanımla uyumlu yapması lazım kendi sitesinin desteğinden iletişime geçin.

Eki Görüntüle 279206

Panel sığdırmada tam ekrana ölçeklendir diye bir seçenek yok driver güncellenmesi de yok

sağ tıklayıp intel ayarlardan çıkmıyorsa resimlerdeki gibi deneyebilirsin :)

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    179,6 KB · Görüntüleme: 104
  • 2.jpg
    2.jpg
    136,5 KB · Görüntüleme: 87
  • 3.jpg
    3.jpg
    132 KB · Görüntüleme: 107

dxdiag görüntülerini ve intel görüntü seçeneklerini burada paylaştım fakat gördüğünüz üzere tam ekrana ölçeklendir yok.Orada bulunan çözünürlükten 1024x768 seçtiğim zaman tam ekrana ölçeklendir çıkıyor fakat oyun içine girdiğimde bir değişiklik olmuyor.Oyun ayarlarını etkisiz kıl diye de bir seçenek yok .

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    77,5 KB · Görüntüleme: 95
  • 2.png
    2.png
    79,9 KB · Görüntüleme: 87
  • 3.png
    3.png
    279 KB · Görüntüleme: 103
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı