CS:GO 800 TL'ye hangi skin alınmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki hangi kapsül (hepsi çıkınca deli gibi alınıyor indirim döneminde) 7,5 lirada kaldı?

Pazara girip ve bu major'dan önceki majorların fiyatlarına bakmanı öneririm. Kapsüllerin artıp artmayacağını o zaman anlayabilirsin.
5 ay 2 ay sonra görüşürüz ozaman kapsüller 7₺ artarsa kasalar 2 katına çıkar.

Zaten en başta dediğiniz gibi önceliğim gördüğünüz gibi AWP, AK, M4 geriye kalan skinler mp9, galil falan 20-30 liralık skinler. M4 450 TL, AWP 230 TL vs.

Neon devrimini neden aldığımı söyleyeyim ben eski bir CS oyuncusuyum. CS'nin eski zamanlarını özlediğim için bilerek Neon devrimi, Asiimov, Redline gibi skinler alıyorum. 5000 saat oldu oynayalı daha hiç yeni çıkan haritaları oynamadım. Ancient, Anubis falan.

Yani demek istediğim eski zamanlardaymışım hissi verdiği için Neon devrimini tercih ettim ama Aquamarin ya da imparatoriçeyi de beğenmiyorum değil.

ak-47 asiimov da bakmanı öneririm.
Onu kullanıyordum zaten görevde kullanılmış olanı. 700 TL olan var ya.

Gençler zaten 4-5 haftadır 1000 liralık kapsül alıp geri satıyorum. Puan kasmak için ama sıkıldım artık. Belki son bi parti daha kapsül alırım 25 Ağustos'ta bitecekmiş indirim 2-3 daha beklerim kar getirirse getirir getirmezse satarım hepsini 7.50'den.

20 tl olacak en az prime döneminde (1 ay içinde) demedi demeyin

Paristen bahsediyorsanız önermiyorum, CS2 hype ı ile bilip bilmeyen bütün herkes yatırımcı kılığına girdi ve herkes paris alıyor şuan, ben paris önermiyorum çok büyük bir yığılma var YTD.
Eninde sonunda artacak. RMR gibi olma ihtimali çok çok düşük.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…