CS:GO 800 TL'ye hangi skin alınmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocukca hareketlerin var ... Konuşmaya gerek moderatorlerde gereksiz gereksiz banliyö IQ ne demek hakaretmi.
Evet kanka hakaret. IQ seviyen düşük demek iltifat mı :D Bana çocukça hareketlerin var diyene bak. Sen bizim fikirlerimize karışıp asıl yatırım kasalardır diyip düşmeye mahkum olan kasaları göstermedin mi? Kasa yatırımı dediğin parçalanmış kasasıdır. Sen ne dedin? Devrim. Yani düşmeye mahkum bir kasa. Şimdi sen şey dersin, parçalanmışa herkes yatırım yaptı kar getirmez :D Kısaca kendi hareketlerini yargılayıp başkalarına laf at kanka. Senin fikirlerini çürütünce ben diyeceğini bilemeyip bize çocukça hareketlerin var diye laf atıyorsun.

Kanka CS2 bugün çıkıyordu çıktı bak ben oynuyorum şu an 😂 o mesajını moderatörler sildi ama ben okumuştum onlar silene kadar. IQ seviyemi tek mesajıma göre belirlemek ve tek bir teoriye göre CS2'nin 21 Ağustos çıkacağına emin olmak (daha Inferno gelmemesine rağmen) ayrı bir kafa. Ve son olarak CS2 çıktıktan sonra pazar çakılmayacak, aksine aşırı hype görecek daha bunu bile bilmiyorsun :D hem çakılsa ne olur, hep aynı fiyatlarda mı kalacak, illa yükselişe geçecek. Sen daha aktif havuza yeni eklenen kasaların yükselmediğini, aksine düştüğünü bile bilmiyorsun. Daha 2 ay önce devrim kasası düştü ve 2 dolardı. Sattım gitti çünkü biliyordum ki çakılacak. Ve öyle de oldu. Şimdi 1 dolarlarda geziyor. Hala dediklerimi inkar edersen, Steam hesabını at da ne kadar yatırımın mantıklı ve tutmuş görelim. Ben de kendiminkini atarım eğer sen atarsan. Hadi Allah'a emanet garip yatırımcı kardeş.

Kanka neon devrimi kullandım ben ve bayağı kötü bence diğerlerine yönel. Anubisin lejyonu da alabilirsin. O da CS2'de muhteşem görünüyor.

Kanka CS2'de tabiri caizse üzerine garip stickerlar yapıştırılmış bir simsiyah gibi görünüyor. Önermem.

Senin yüzünden anubis lejyonu aldım 😁😁😁😁

Eğer henüz skin almadıysan M4A1-S Kurşunlu Vitray almanı önermiyorum. Kısa süre memnun etse bile bir süre sonra çok sıkıcı gelmeye başlıyor.

Eğer henüz skin almadıysan M4A1-S Kurşunlu Vitray almanı önermiyorum. Kısa süre memnun etse bile bir süre sonra çok sıkıcı gelmeye başlıyor.
Bunları aldım 250 TL falan kaldı. AWP hezeyan ve Redline alıcam 400-500 TL daha yükleyip.

Anubis Lejyonu bende de var ya güzel hele cs2de muhteşem duruyor git bak baya güzelleşmiş, merak etme anubis'in lejyonu aldığına pişman olmayacaksın :D
Ucuz skin kanka. Anubis yerine Aquamarin tercih ederdim.

Dosya Ekleri

• 916D0309-A97F-4840-9AC2-721164864089.png
    916D0309-A97F-4840-9AC2-721164864089.png
    205,4 KB · Görüntüleme: 29
Tamam da Anubis cs2'de muhteşem. Ben de olsam Aquamarin yerine aynı fiyata Asiimov tercih ederdim.
İmparatoriçe Asiimov'dan daha iyi bence.
Ne kadar imparatoriçe fanı var. Çamur gibi görünüyor ya CS:GO'da.
Bende zaten Asiimov vardı eskimiş. Kötü göründüğü için sattım 740a. Floatı daha yüksek bir skin bakıyorum 700 civarında. İmparatoriçe de aynı fiyat ama o da eskimiş versiyon kötü görünüyor. Görevde kullanılmış Redline alıcam zaten bildiğim eskiden kullandığım skin hissyatını falan biliyorum. 4 tane de kırmızı Astralis sticker yapıştırdın mı üstüne de RiperinodaDestroyer yazdın mı tadından yenmez😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı