CS:GO 800 TL'ye hangi skin alınmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz bu kafayla devam edin böyle daha iyi. Kasalar deli gibi artacak .
Navaja al iyi o animasyonu flan.

Knkm hiç okumadım dediğini. tamam.
Skin almak gereksiz navaja bıçağı al diyen birisi bize akıl veriyor Navaja gelmiş geçmiş en kötü bıçaktır onun nesini alsın? Ergen ergen tripler de atıyor kankam hiç okumadım diye. Çok da umrumuzda. Sen bu kafayla git. Parisin açılma sayıları o kadar fazla ki, ROI (açtığın zaman sana getiri oranı) değeri %100'lere dayandı hatta bir aralar %106-ya kadar çıkmıştı. Bu kapsüllere arz kadar talep de çok fazla. Öyle ki geçen ay 3 milyondan fazla kapsül satılmış (sadece steam topluluk pazarında). Sen bu kafayla git. Kasa yatırımı yapacaksan fracture yapmalısın bunu bile bilmeden paranı devrim gibi yeni çıkan ve muhtemelen 1 dolar altına düşecek kasalara basıyorsun.

Oyuna yeni bıçaklar eklenecekmiş ya belki o zaman navajanın fiyatı düşer o zaman alabilirim.

Doğru düşerse bende navaja alacağım. Navaja eskiden 1kydi 2K olmuş kazık 2K hiç değmez 1K olsa direk alırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Frontside Misty
Neon Devrimi
Akuamarin İntikam
İmparatoriçe

Bu skinleri tavsiye ederim.
Bende tam olarak bunları düşünüyorum ama hangisini alsam diye kararsız kaldım. Sanırım Neon devrimi alıcam.

Doğru düşerse bende navaja alacağım. Navaja eskiden 1kydi 2K olmuş kazık 2K hiç değmez 1K olsa direk alırım.
Kanka CS2 bugün çıkıyordu çıktı bak ben oynuyorum şuan O mesajını moderatörler sildi ama ben okumuştum onlar silene kadar. IQ seviyemi tek mesajıma göre belirlemek ve tek bir teoriye göre cs2nin 21 Ağustos çıkacağına emin olmak (Daha Inferno gelmemesine rağmen) ayrı bir kafa. Ve son olarak cs2 çıktıktan sonra pazar çakılmayacak, aksine aşırı hype görecek daha bunu bile bilmiyorsun Hem çakılsa ne olur, hep aynı fiyatlarda mı kalacak, illa yükselişe geçecek. Sen daha aktif havuza yeni eklenen kasaların yükselmediğini, aksine düştüğünü bile bilmiyorsun. Daha 2 ay önce devrim kasası düştü ve 2 dolardı. Sattım gitti çünkü biliyordum ki çakılacak. Ve öyle de oldu. Şimdi 1 dolarlarda geziyor. Hala dediklerimi inkar edersen, steam hesabını at da ne kadar yatırımın mantıklı ve tutmuş görelim. Ben de kendiminkini atarım eğer sen atarsan. Hadi Allah'a emanet garip yatırımcı kardeş.

Bende tam olarak bunları düşünüyorum ama hangisini alsam diye kararsız kaldım. Sanırım Neon devrimi alıcam.
Kanka neon devrimi kullandım ben ve baya kötü bence diğerlerine yönel. Anubisin lejyonu da alabilirsin. O da cs2de muhteşem görünüyor.

Bence hayalet bozguncu al çok güzel bir skin
Kanka cs2de tabiri caizse üzerine garip stickerlar yapıştırılmış bir simsiyah gibi görünüyor. Önermem.

Çocukca hareketlerin var ... Konuşmaya gerek moderatorlerde gereksiz gereksiz banliyö IQ ne demek hakaretmi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…