CS:GO 800 TL'ye hangi skin alınmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ildewild

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12 GB PNY
İ5 12400F
Corsair 16 GB Ram
Asus H610M-H
Lexar 256 GB M2 SSD
Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu
Gameline Akvaryum kasa
MSI 27 inç 170 hz monitör
Aula F75 %60 klavye
Attack Shark R1 kablosuz mouse
90x40 mousepad
Meslek
Tekniker
1350 TL var hesabımda. Ekteki skinleri alınca 800 TL kalıyor. 800'e AK-47 mi alayım? Yoksa 500'e AK-47 Neon Revolition alıp kalan 300e tabanca ajan vs mi dizeyim? Kararsız kaldım.

Siz olsanız ne yapardınız?

268E854C-602E-4B3D-88D1-5DFA2AF35158.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam kapsül alırdım. Pgl Major'den önce kapsülleri satar, pgl major bittiğinden kapsüller indirime girdiğinde skin alırdım.
Paristen bahsediyorsanız önermiyorum, CS2 hype ı ile bilip bilmeyen bütün herkes yatırımcı kılığına girdi ve herkes paris alıyor şuan, ben paris önermiyorum çok büyük bir yığılma var YTD.

Paris'ten bahsediyorsanız önermiyorum, CS2 hype ı ile bilip bilmeyen bütün herkes yatırımcı kılığına girdi ve herkes Paris alıyor şu an, ben Paris önermiyorum çok büyük bir yığılma var YTD.

Herkes skin aldıktan sonra skin almak çok saçma. Paris'i bir yatırım aracı değil de parayı enflasyondan korumak için alınmasını öneriyorum. Zira 6.55'ten alıp 7.2 TL'ye satabiliyorsunuz. Pgl Major'den sonra kapsüller indirime girdiğinde skin alırsa en ucuz fiyattan almış olur.

Herkes skin aldıktan sonra skin almak çok saçma. Paris'i bir yatırım aracı değil de parayı enflasyondan korumak için alınmasını öneriyorum. Zira 6.55'ten alıp 7.2 TL'ye satabiliyorsunuz. Pgl Major'den sonra kapsüller indirime girdiğinde skin alırsa en ucuz fiyattan almış olur.
Stockholm yada Antwerp alabilir, yok ben skin istiyorum derse devamsız koleksiyonlardan alabilir.

Stockholm yada Antwerp alabilir, yok ben skin istiyorum derse devamsız koleksiyonlardan alabilir.
Kapsül var zaten yarın sattıktan sonra almayı düşünüyorum skinleri. 4-5 haftadır sürekli alıp satıyorum puan kasmak için ama sıkıldım artık.

800'e ak tabanca almak.
Tabanca derken ajan + aug galil + p250 cz75 falan 300e anca tamamlarım. USP ve Glock hazır zaten.

Dosya Ekleri

• B4BA58E5-960F-40DF-AC2F-7C45FC5ABA10.png
    B4BA58E5-960F-40DF-AC2F-7C45FC5ABA10.png
    338,5 KB · Görüntüleme: 289
Yatırımlık bir şey arıyorsan (yine de yatırım tavsiyesi değildir) oyundan düşmeyen kasaların kırmızı skinlerine yönel. Yani ben olsam öyle yapardım. Oynamalık şeyler istiyorsan seçtiğin skinler güzel. AK-47'yi boş ver.

Yatırımlık bir şey arıyorsan (yine de yatırım tavsiyesi değildir) oyundan düşmeyen kasaların kırmızı skinlerine yönel. Yani ben olsam öyle yapardım. Oynamalık şeyler istiyorsan seçtiğin skinler güzel. AK-47'yi boş ver.
Oynamalıl arıyorum ya daha önce Redline ve Asiimov kullanıyordum. Yatırımlık bişey skin alınca işe yaramıyor. Mesela 700e ak 47 aldım 1 sene sonra 1500 oldu ondan daha iyi bir skin almaya çalışsam 2000 TL oluyor. O yüzden oynamalık arıyorum.

Oynamalıl arıyorum ya daha önce redline ve Asiimov kullanıyordum. Yatırımlık bir şey skin alınca işe yaramıyor. Mesela 700e AK-47 aldım 1 sene sonra 1500 oldu ondan daha iyi bir skin almaya çalışsam 2000 TL oluyor. O yüzden oynamalık arıyorum.

Reis o zaman sana efso bir şey öneriyorum benim de kullandığım AK-47 aquamarine revenge field tested fiyatı şu an 800 TL'den yüksek olabilir ama fiyatı çok oynak bir skin sürekli takip edersen rahatlıkla alabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı