Intel %16 önde.
Son düzenleyen: Moderatör:
Test programlarının neye göre test ettiğini biliyor musun? Oyun için işlemci alacak adamın render performansı ölçen programlarla ne işi olur? Tabi ki oyunlardaki performansına bakmalı.İşlemci gücünü anlamak için test promramlarına bakarsın oyuna değil.
Şu an arada 150 TL fark var hepsiburada indirimmi ileAradaki fiyat farkını ekran kartına yatırıp daha fazla FPS alırım![]()
Şu an arada 150 TL fark var hepsiburada indirimmi ile
Video'nun linki değişmiş.
3600 sonrası 4700 pek mantıklı olmaz 2 sene sonra yeni seri için fiyatları düşürürler ucuza bi 4950X falan çökülür AYNI ANAKARTLA miss.B450 Max anakart alırım üstüne 3600 alırım artan paraya sıvı soğutma alırım hem OC performansımı arttırım.
Seneye R7 4700 modeline geçerim daha hoş olur.
Tamamen aynı fikirdeyim, konuyu açıp açıp gülüyorum.Bu üyenin sayfalarca ciddiye alındıgını gormek bile komik. Intel'de falan işe mi alacaklar, ne bu azim? Çok merak ettim. Bu kadar bağnazca bir markayı savunmanın başka açıklaması olamaz çünkü.
Fanboylukla boş vaktim varken savaşıp zaman öldürmek eğlenceli oluyor.Bu üyenin sayfalarca ciddiye alındıgını gormek bile komik. Intel'de falan işe mi alacaklar, ne bu azim? Çok merak ettim. Bu kadar bağnazca bir markayı savunmanın başka açıklaması olamaz çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.