Test programlarının neye göre test ettiğini biliyor musun? Oyun için işlemci alacak adamın render performansı ölçen programlarla ne işi olur? Tabi ki oyunlardaki performansına bakmalı.
Daha fazla tartışmaya gerek yok Intel oyunlarda biraz daha önde ama AMD rakibi arasındaki fiyat farkı çok yüksek olduğu için Intel almak mantıksız geliyor bana. Yani fiyat farkına değecek kadar performans sunmuyor.
B450 Max anakart alırım üstüne 3600 alırım artan paraya sıvı soğutma alırım hem OC performansımı arttırım.
Seneye R7 4700 modeline geçerim daha hoş olur.
İşlemciden bağımsız masraf var, K serisi alıp OC yapmamak olmaz OC içinde Z370 gerekiyor bu da net 75$ masraf koyuyor. Aradaki farka daha iyi ekran kartı alınabilir.
Bu üyenin sayfalarca ciddiye alındıgını gormek bile komik. Intel'de falan işe mi alacaklar, ne bu azim? Çok merak ettim. Bu kadar bağnazca bir markayı savunmanın başka açıklaması olamaz çünkü.
B450 Max anakart alırım üstüne 3600 alırım artan paraya sıvı soğutma alırım hem OC performansımı arttırım.
Seneye R7 4700 modeline geçerim daha hoş olur.
Bu üyenin sayfalarca ciddiye alındıgını gormek bile komik. Intel'de falan işe mi alacaklar, ne bu azim? Çok merak ettim. Bu kadar bağnazca bir markayı savunmanın başka açıklaması olamaz çünkü.