CS:GO Açık Gözükmesine Rağmen Açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

FredyBye

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Corsair 8GB Vengeance Lpx 3200mhz CL16 DDR4 Ram
Ekran kartı
1050
Anakart
Gigabyte B250m Gaming 3
İşlemci
İ5 7400
Merhaba, ben Windows 11 kullanmadan önce oyunum sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. Windows 11 geçtikten sonra oyunu indirip girmeyi denediğimde Steam'de ve görev yöneticisinde açık olarak gözüküyor ve yaklaşık 10 saniye sonra ise kapanıyordu. Dosyaları doğrulamayı denedim sürücüleri güncellemeyi denedim oyunu sil yükle yapmayı denedim, başlangıç seçeneklerine kod yazmayı denedim hiçbir sonuç alamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Bahsettiğiniz hatanın çözümleri var denediniz mi? Denemediyseniz şuradan bakabilirsiniz. Muhtemelen güncellemelerle alakalı bir probleminiz var. Bir de bildiğim kadarıyla Windows 11 de isteğe bağlı güncellemeler Windows Update ekranından değil de farklı bir yerden alınıyor.

Biraz araştırmayı denedim öyle bir konu başlık veya bir bilgi bulamadım şu an yapabileceğim bir şey kalmadı sanırsam konuyu daha iyi bilen biri olursa o zaman çözebiliriz belki.

Biraz araştırmayı denedim öyle bir konu başlık veya bir bilgi bulamadım şu an yapabileceğim bir şey kalmadı sanırsam konuyu daha iyi bilen biri olursa o zaman çözebiliriz belki.

güncelleştirme'> ayarlar > Windows seçin. Sayfanın üst kısmında güncelleştirmeleri kontrol Edin'i seçin. Sistem güncelleştirmeleri denetlemeyi bitirdikten sonra gelişmiş seçenekler'i seçin. isteğe bağlı güncelleştirmeler'i seçin. Bu şekilde isteğe bağlı güncellemeleri kontrol edebilirsiniz.

güncelleştirme'> ayarlar > Windows seçin. Sayfanın üst kısmında güncelleştirmeleri kontrol Edin'i seçin. Sistem güncelleştirmeleri denetlemeyi bitirdikten sonra gelişmiş seçenekler'i seçin. isteğe bağlı güncelleştirmeler'i seçin. Bu şekilde isteğe bağlı güncellemeleri kontrol edebilirsiniz.

Oradaki güncellemeleri de yaptım fakat yine sorun çözülmedi.

Windows 10 geçtim ;)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı