CS:GO Açılıyor ekranında kalıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Uğuryigit

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyuna tıkladığımda oyun açılıyor diyor ve öyle kalıyor. Steam'de oyun çalışıyor olarak gözüküyor, görev yöneticisinden kapatıp tekrar deniyorum olmuyor. Ekran kartının driveri güncel, Windows güncel, en son sürüm bütün güncellemeler. Ama ona rağmen giremiyorum. Diğer oyunlarda bir sıkıntı yok, ne yapmam lazım? En son olarak Steam'de oyunun dosyalarının bütünlüğünü doğrula seçenegi varmış, onu da yaptım ama bir fayda etmedi. En son oyunu sildim baştan yükledim gene olmadı. Ne yapmam lazım?
İşlemci: Ryzen 2200G
Ekran kartı: RX 580 8 GB MSI
RAM: 16 GB 3000 MHz
Hard disk: 1 TB WD Blue
SSD: 500 GB XPG
Güç kaynağı: 500 Watt 80 Plus Bronze

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının eski sürümlerinden birini yükleyip dene.
https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-19-9-2 Tavsiye ederim.
Şuan en güncel sürüm yüklü diğer sürücüleri kurmuyor hata veriyor,Amd 2 tane sürücü çıkarmış bende şuan 20.1.2 sürümü mevcut diğer sürücüyü yüklerken hata veriyor anlayamadım.Bozuk görüntü hatası diye bir sıkıntı çıkıyor ama diğer oyunlarda sıkıntı yok.Tek sıkıntım CS:GO ya girememem.
Ben halen oyuna giremiyorum bilgisayara format atayım anlayamadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…