CS:GO Açılmama Sorunu

Katılım
2 Ocak 2017
Mesajlar
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,

Steam'den CS:GO'yu açmaya çalıştığım zaman başlatılıyor olarak görünmesine rağmen birkaç saniye sonra oyun açılmıyor. Windows güncelleştirmelerini ve ekran kartı sürümünü kontrol ettim gerekli güncellemeleri yaptım fakat hala aynı sorun devam ediyor.

Sistem özellikleri:
i5 7500, ekran kartı RX480, H270m Mortar Arctic

Aynı sorun Left 4 Dead 2 içinde oluyor fakat diğer oyunlar açılıyor ve rahatlıkla oynayabiliyorum. Daha önce bu sorunu yaşayan veya çözüm önerisi olan varsa çok sevinirim.
 
Bende The Forest oyununda böyle oluyordu. Görev Yöneticisinden kapatıp tekrar açtığımda açılıyordu. Sizde bir deneyin
oyunu açmak için tıkladığımda açılmadığı için görev yöneticinde çalışıyor olarak görünmüyor. O yüzden kapatamıyorum. Yoksa biri başka bir konuda yazmıştı denemeye çalıştım o yüzden ama çalışan uygulamalarda görünmüyor malesef.
 
Bu problem su an hem güncel Windows'ta olan hem de sürücüleri güncel olan bir tek sende var. Sisteminde oyunun baslamasina engel olacak bir yazilim olabilir, ya da sürücülerin güncel olmadigi icin olabilir.

Bütün sürücülerin güncel mi diye kontrol eder misin? Özellikle Chipset ve ekran karti sürücülerini kontrol et. Steam'dan oyun dosyalarini dogruladigini söylemissin bu adimi atla. Güncelleme yapilirsa bilgisayari bastan baslatip tekrar oyunlari acmayi dene.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı